- Konu Sahibi Konu Sahibi
tamam saol zaten grafik manyağı biri değilimHmmm o zaman şimdilik kullan daha sonra yükseltme yaparsın ama söyliyim 1650 ile yüksek ayarlarda çok bişe bekleme derim. Cs,lol oynatır
tamam saol zaten grafik manyağı biri değilimHmmm o zaman şimdilik kullan daha sonra yükseltme yaparsın ama söyliyim 1650 ile yüksek ayarlarda çok bişe bekleme derim. Cs,lol oynatır
O zaman sıkıntı yok. Zaten kimse cs yi maks ayarlarda rekabetçi oynamaz.tamam saol zaten grafik manyağı biri değilim
Ben oynatmaz demedim yüksek ayarlarda sıkıntı çıkartır dedim.Diğer oyunlarıda oynatır ama düşük acar
DiğerHmmm o zaman şimdilik kullan daha sonra yükseltme yaparsın ama söyliyim 1650 ile yüksek ayarlarda çok bişe bekleme derim. Cs,lol oynatır
CS lol oynatır demissinO zaman sıkıntı yok. Zaten kimse cs yi maks ayarlarda rekabetçi oynamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben oynatmaz demedim yüksek ayarlarda sıkıntı çıkartır dedim.
Yüksek ayarlarda çok bişe bekleme dedim ve bunu piyasadaki tüm oyunlar için dedim. Nerenle anlıyorsun? Sadece cs lol oynatır diye bişe yazmışmıyım bi bak bakiyim.Diğer
CS lol oynatır demissin
Boş yaptinYüksek ayarlarda çok bişe bekleme dedim ve bunu piyasadaki tüm oyunlar için dedim. Nerenle anlıyorsun? Sadece cs lol oynatır diye bişe yazmışmıyım bi bak bakiyim.
Zaten ülkedeki herkes test için maks ayarlarda oynar. Normalde berkriptepe cfg kullanırlarBu arada max ayarlarda cs yi rekabetçide oynadım çok iyi fps aldım ama bunu test için yapmışıtım![]()
Yaşını güzel belli ediyorsun.Boş yaptin
Zaten ülkedeki herkes test için maks ayarlarda oynar. Normalde berkriptepe cfg kullanırlar![]()
Kaçmış yaşımZaten ülkedeki herkes test için maks ayarlarda oynar. Normalde berkriptepe cfg kullanırlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaşını güzel belli ediyorsun.
KArdeşim burada kavga etmeyin ayrı konu açKaçmış yaşım
Ben mi ediyorumKArdeşim burada kavga etmeyin ayrı konu aç![]()