Neler Yeni

Gtx 1650 süper alınır mı?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,389
İsim
Ahmet Sevinç
Merhaba işlemci olarak i5 10400f almak istiyorum. Bu kartla ilgili sorularım var mesela yüksek oyunlarda 4gb vram yeterlimi, beni kaç yıl idare eder? yada nvidiaın dlss ve rtx teknolojilerinden faydalanabilirmiyim? (aslında bu kartların bu teknolojiyi desteklediğini duymuştum ama bi sebepten açamıyorlardı) gibi sorular var . Umarım bana yardımcı olabilirsiniz.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,896
İsim
Eren Yeager
RTX ve Dlss'den faydalanamazsın
İdare eder bir karttır
2 3 yıl götürür bence bu bir tahmin kimse bilemez

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
RTX ve DLSS sadece RTX serisi kartlarda mevcut. Onun dışında kart hala kullanılabilir

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,112
İsim
Cicikuş
Merhaba işlemci olarak i5 10400f almak istiyorum. Bu kartla ilgili sorularım var mesela yüksek oyunlarda 4gb vram yeterlimi, beni kaç yıl idare eder? yada nvidiaın dlss ve rtx teknolojilerinden faydalanabilirmiyim? (aslında bu kartların bu teknolojiyi desteklediğini duymuştum ama bi sebepten açamıyorlardı) gibi sorular var . Umarım bana yardımcı olabilirsiniz.
Gacı o fiyat ne ya gel sana 6200e 5500XT satayım çok sağlam kart 1660 gücünde istersen söyle yani. Ayrıca o kartta rtx Dlss vb teknolojiler yok ama fsr var benim kartta dlss ile aynı şeyi yapıyor 4gb vram hayli hayli yeter ben bunla forza oynuyorum high ayarda 70-90 arası alıyorum

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Ama fiyatı iyi mi bilmiyorum pahalı gibi geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gacı o fiyat ne ya gel sana 6200e 5500XT satayım çok sağlam kart 1660 gücünde istersen söyle yani. Ayrıca o kartta rtx Dlss vb teknolojiler yok ama fsr var benim kartta dlss ile aynı şeyi yapıyor 4gb vram hayli hayli yeter ben bunla forza oynuyorum high ayarda 70-90 arası alıyorum
Temiz kart ise arkadaş için daha iyi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
tkg
GTX 1650 süper güzel bir kart ama bütün oyunları ultra da açma takıntım yok sa alınır ama cyperpung ve rdr2 gibi oyunlarda düşük ayarlarda oynaman gerekir tahmini 60 fps alırsın cs go valorant gibi oyunlarda çok rahat oynar sın tahmini +144fps

Huseyın_cano

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ahmet Kaya
1650 Alınır uygun fiyatlı sunduğu performans da güzel oc olduğu için yüksek fps de alırsın rahat rahat kullanırsın tavsiye ederim

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,256
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
min 3 yıl götürür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,570
Üyeler
168,649
Son üye
Ricalex Rafaresma
Top Bottom