Çok rahat.merhabalar , ben gta 5 , csgo , valorant , vb ve PUBG mobile hdr + 90fps oynattırmı işlemcim ryzen 5 3600 abimin arkadaşı baya uyguna vermişti 1 hafta kulandı arkadaşı sonra abime verdi kutu fatura fln var
GTA 5 dişinda hepsini full grafiklerde iyi oynarsın gta da biraz full de sıkıntı olabilirmerhabalar , ben gta 5 , csgo , valorant , vb ve PUBG mobile hdr + 90fps oynattırmı işlemcim ryzen 5 3600 abimin arkadaşı baya uyguna vermişti 1 hafta kulandı arkadaşı sonra abime verdi kutu fatura fln var
o kart oyunların çoğutunu yüksek grafiklerde gayet akıcı açabiliyor. gayet güçlü güzel bir kart uygun fiyata alıyorsan öneririm.merhabalar , ben gta 5 , csgo , valorant , vb ve PUBG mobile hdr + 90fps oynattırmı işlemcim ryzen 5 3600 abimin arkadaşı baya uyguna vermişti 1 hafta kulandı arkadaşı sonra abime verdi kutu fatura fln var
gta 5 dışında istediklerini karşılayabilir ve zaten sadece bu dediğin oyunlarda istediklerin olur çünkü 1650 super iyi bi kart değilmerhabalar , ben gta 5 , csgo , valorant , vb ve PUBG mobile hdr + 90fps oynattırmı işlemcim ryzen 5 3600 abimin arkadaşı baya uyguna vermişti 1 hafta kulandı arkadaşı sonra abime verdi kutu fatura fln var
1650 super güçlü? (tamam yani 1080p low orta grafiklerde neredeyse her oyunu açıyor ama kart bence güçlü değil)o kart oyunların çoğutunu yüksek grafiklerde gayet akıcı açabiliyor. gayet güçlü güzel bir kart uygun fiyata alıyorsan öneririm.
rx 570 4gb var bizim burdaki internet cafe lerde ful ayarlarda kasmadan oynatıyor rx 570 1650s den daha mı iyi ve peki 1660 super istediklerimi oynatırmıGTA 5 dişinda hepsini full grafiklerde iyi oynarsın gta da biraz full de sıkıntı olabilir
1660 super çok rahat oynatır 1650 super den daha iyirx 570 4gb var bizim burdaki internet cafe lerde ful ayarlarda kasmadan oynatıyor rx 570 1650s den daha mı iyi ve peki 1660 super istediklerimi oynatırmı
Yeterlidir GTA 5 te en full ayarlarda 80-75 FPS alırsınmerhabalar , ben gta 5 , csgo , valorant , vb ve PUBG mobile hdr + 90fps oynattırmı işlemcim ryzen 5 3600 abimin arkadaşı baya uyguna vermişti 1 hafta kulandı arkadaşı sonra abime verdi kutu fatura fln var
Bu arada imzanızda ki sistemi kullanıyorsanız neden 1050 ti kullanıyorsunuz ekran kartı mı bekliyorsunuzYeter. Ben 1050ti ile alıyorum.
peki teşekürler o zaman 1660s alayım peki 1660s ler önceden hatırladığım kadarıyla 2500tl flndı hatta bi ara 1900tl ye kadar düşmüştü mining den dolayı fiyyatlar uçmuş durumda ben yazım kartı almayı düşünüyom yazın ne kaara düşer1660 super çok rahat oynatır 1650 super den daha iyi
1650S Güzel bir kart dedin oyunları çok rahat fulllde oynatır ama gta da pek emin değilim bağzı yerlerde kasma olabilir ( dediklerim full grafiklerde)rx 570 4gb var bizim burdaki internet cafe lerde ful ayarlarda kasmadan oynatıyor rx 570 1650s den daha mı iyi ve peki 1660 super istediklerimi oynatırmı