V-Sync kapalı değil mi? Grafik ayarlarını düşürmek yerine yükseltmeyi dene. Bazı oyunlarda grafik düşürsen de FPS'e pek fayda etmiyor.
Her oyunda hepsini denedim hiçbirinde etki etmediV-Sync kapalı değil mi? Grafik ayarlarını düşürmek yerine yükseltmeyi dene. Bazı oyunlarda grafik düşürsen de FPS'e pek fayda etmiyor.
Minecraft'ta bile 30-40fps alıyorum biliyorum shader var ama gpu kullanımı daha yüksek olsa daha iyi fps alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her oyunda hepsini denedim hiçbirinde etki etmedi
Evet shader var fakat GPU kullanımı düşükshader açıksa düşük fps alırsın zaten, shader varmış gibi duruyor
TamamMinecraft işlemci kullanımı konusunda nasıl bilmiyorum. Alt çekirdekleri de açıp kontrol et.
Minecraft işlemci kullanımı konusunda nasıl bilmiyorum. Alt çekirdekleri de açıp kontrol et.
optifine indir ve optifinede işlemci ve ekran kartını rahatlatacak ayaralr var onları açarsan gözle görülür bi artış olacağını düşünüyorum
Optifine zaten varoptifine indir ve optifinede işlemci ve ekran kartını rahatlatacak ayaralr var onları açarsan gözle görülür bi artış olacağını düşünüyorum
?Napim