ben böyle bi sistemi dandik bi 400watt ile kullanmıştım bi süre, ama düzgün bişeye geçmen sağlıklı olurRyzen 5 3600
GTX 1650 super
400w PSU
12v kanalından 252W veriyor.
400watt bir psu gore 12v kanalından 252W veriyorsa kalitelidir diye düşünüyorum ama her şey olabilir garantisini veremeyizKimse bunun garantisini veremez. Özellikle elektrik dalgalanması, git gel durumlarda en azından psu nanay olabilir. Bütçe oluşturabildiğinizde altta ki ürünü alıp sistemi garantiye alabileceğiniz gibi sistem güncellemesi yapacağınız durumlar içinde güçlü bir power supply sahibi olursunuz.
https://www.teknobiyotik.com/high-p...ah-atx-guc-kaynagi-hp1-m650br-h12s-32931.html
400watt bir psu gore 12v kanalından 252W veriyorsa kalitelidir diye düşünüyorum ama her şey olabilir garantisini veremeyiz
hocam dandik 300 waat psu rx570 i3 işlemciyi 1 sene kullandık sattık halada sıkıntı cıkarmadı şansına bakarO ürüne kaliteli gözüyle bakıyorsanız demek ki bunlar kalite ötesi oluyor. Neyse umarım konu sahibinin sistemine bir şey olmadan en yakın zamanda power supply güncellemesi yapabilir.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
4 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım.O ürüne kaliteli gözüyle bakıyorsanız demek ki bunlar kalite ötesi oluyor. Neyse umarım konu sahibinin sistemine bir şey olmadan en yakın zamanda power supply güncellemesi yapabilir.