Neler Yeni

GTX 1650 ti 1660 ti laptop önerisi

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.

Techno08

80+ Gold
g770 kullanıyorum ısınma yok maleme kalitesi güzel kullanmadan incelemeden yorum yapmaynı kardeşlerim

kullandım 3 gün sonra bozuldu işlemci 95 derecelere geliyordu ve çok kötü plastik kokuyordu, daha sonra da laptoptan garip garip sesler gelince de iade ettim. Benim gibi sorun yaşayan çok var siz sorun yaşamadınız diye sorun yok diye bir kaide yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok artık öyle bi sıkıntı yok g900de ısınma. Var soğutucuyla halledilir ama mazleme iyi şuanda

Excalibur serisi kullandım ben. Hepsi aynı kötü, riske girilmez ve aynı fiyata asus msi acer gibi markalar varken de yüzüne bakılmaz casperin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Yasin Gültekin
Kanka bu laptop testlerde CS de bile 94 derece görüyor fazla değil mi
bütçeyi 1000 lira aşabilirse eğer güzel evet.
kanka normalde bütçem 13k için yeterli ama çok ağır iş yapmayacağım için istemiyorum casper hp ve monster dışında önerebileceğin bir şey varmı bir de ayrıca acer alacaksam 32 gb ram almam gerekiyor çünkü 16gb ramleri 1x16 olduğu için performans düşürüyor sen bana acer msı gibi markaların i7 r7 2x8 ram önerebilirmisin

Techno08

80+ Gold

kanka normalde bütçem 13k için yeterli ama çok ağır iş yapmayacağım için istemiyorum casper hp ve monster dışında önerebileceğin bir şey varmı bir de ayrıca acer alacaksam 32 gb ram almam gerekiyor çünkü 16gb ramleri 1x16 olduğu için performans düşürüyor sen bana acer msı gibi markaların i7 r7 2x8 ram önerebilirmisin

https://www.hepsiburada.com/lenovo-...2gn0047tx03-p-HBCV000005TQ4D?magaza=teknoraks

buna bakabilirsin o zaman.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Aynı model değil ama bende de acer var .94 az 103 rekor o da valorantta. Hevesim kaçtı direk cidden kaçtı ben önermem.

Lenovo kullanmadım ama çok metettiler bence de güzel lenovo öneririm.

Hermitus

80+ Bronze
Aynı model değil ama bende de acer var .94 az 103 rekor o da valorantta. Hevesim kaçtı direk cidden kaçtı ben önermem.

Lenovo kullanmadım ama çok metettiler bence de güzel lenovo öneririm.
hocam hangi modda kullanıyorsunuz laptopu ?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam hangi modda kullanıyorsunuz laptopu ?
Yüksek performansa alamıyorum alev alıyor bir kaç kez plastik kokusu geldi daha da almadım.
Turbo boost kapalı güç tasarrufunda kullanıyorum mecbur arka da vakum soğutucu altta 6 fanlı soğutucu ile 75 e zor getiriyorum.
Böyle sürekli bir donma var chrome de yazı yazıyorum yazı ( ya ) olarak kalıyor 5 saniye sonra (yazının) oluyor.
Servise zibilyon kez söyledim umurlarında değil zaten.

Hermitus

80+ Bronze
Yüksek performansa alamıyorum alev alıyor bir kaç kez plastik kokusu geldi daha da almadım.
Turbo boost kapalı güç tasarrufunda kullanıyorum mecbur arka da vakum soğutucu altta 6 fanlı soğutucu ile 75 e zor getiriyorum.
Böyle sürekli bir donma var chrome de yazı yazıyorum yazı ( ya ) olarak kalıyor 5 saniye sonra (yazının) oluyor.
çok garip. mesela ben bu laptopla witcher 3 ultra ayarlar (hairworks kapalı) maks fanlarda güç tasarrufunda 65-70 civarı oynuyorum. dengeliye çekince 80'e kadar çıkıyor. hocam şuan fark ettim sizinki eski kasalardan galiba.

hocam tam olarak neresinde hava kanalları?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
çok garip. mesela ben bu laptopla witcher 3 ultra ayarlar (hairworks kapalı) maks fanlarda güç tasarrufunda 65-70 civarı oynuyorum. dengeliye çekince 80'e kadar çıkıyor. hocam şuan fark ettim sizinki eski kasalardan galiba.
2020 üretim olan kasa hocam 2020 kasımda aldım zaten 6 ayına girdi diyebilirim kasımın sonuydu aldığımda .

hocam tam olarak neresinde hava kanalları?
Alt kısmı uçtan uca diyeyim sağ tarafı şarj soketinin arkası ve Arka kısmı komple.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Emre
kullandım 3 gün sonra bozuldu işlemci 95 derecelere geliyordu ve çok kötü plastik kokuyordu, daha sonra da laptoptan garip garip sesler gelince de iade ettim. Benim gibi sorun yaşayan çok var siz sorun yaşamadınız diye sorun yok diye bir kaide yok.

Excalibur serisi kullandım ben. Hepsi aynı kötü, riske girilmez ve aynı fiyata asus msi acer gibi markalar varken de yüzüne bakılmaz casperin.
Evet siz yaşadınız diyede herkes sorun yaşayacak diye bişey yok beğenmeyen varsa ondan daha fazla beğenen var gayette kaliteli leptop

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Yasin Gültekin
Evet siz yaşadınız diyede herkes sorun yaşayacak diye bişey yok beğenmeyen varsa ondan daha fazla beğenen var gayette kaliteli leptop

Öncelikle 1. Olarak leptop değil laptop
2. Olarak excalibur kronik sorunların olduğu ve şikayet varda gördüğümüz binlerce yorum ile dolu müşteri hizmetleri çok kötü ayrıca sıcaklık değerleri stabil değil sizin laptopunuz'da sorun yoksa bu beni üzmez mutlu eder umarım gelecekte de bir sorun ile karşılaşmazsın fakat excalibur gerçekten bazı modellerinde inanılmaz sıkıntılı

Excalibur önerenler gelmiş. Hahaha.

g770 kullanıyorum ısınma yok maleme kalitesi güzel kullanmadan incelemeden yorum yapmaynı kardeşlerim

Yüksek ihtimal kendi malına laf ettirmeyen biri.
g900 var casperin

https://www.hepsiburada.com/casper-...TVBD0AM7iHQsOzo75wWQ2HREDjwIIkBRoCjWsQAvD_BwE aynı fiyata rtx alabilirsiniz

Cayır cayır yanan bir laptop. Asla alınmaz.
Yok artık öyle bi sıkıntı yok g900de ısınma. Var soğutucuyla halledilir ama mazleme iyi şuanda
Soğutucu al kardeşim (!) O soğutucu anca 5 derece düşürür.

Sorunu sadece o yaşamamış. Size 1000 tane rehber yığarım buraya.

efay144

80+ Silver
Top Bottom