GTX 1650S 4GB vram yeter mi

Arkadaşlar kuzenimle sistem alcaz yaklaşık aynı güçte kuzenime 1650s li sistem bulduk sistem bu https://www.hepsiburada.com/teknobi...-dk-pc-e2-p-HBV00000QA037?magaza=Teknobiyotik
Bizi 2 sene 1080p yüksek ayarlar-orta ayarlar götürür mü vram sıkıntısı yaşatır mı bu 2 senelik süreçte düşüncelerinizi bekliyoruz psu degicek ve ram eklenicek
Çok fazla VRAM sorunu yaşarsın. PUBG ultra ayarı bırak, high ayarda bile tıkanıyor ve anlık kasmalara neden oluyor, vram kaynaklı.

Çok fazla VRAM sorunu yaşarsın. PUBG ultra ayarı bırak, high ayarda bile tıkanıyor ve anlık kasmalara neden oluyor, vram kaynaklı.
1650S Kullanıyorum böyle bir şey yaşamadım?

4GB Biraz sorun yaratabilir.

Kardeşim çok rahat yeter rahat ol istediğin oyunu oynarsın yüksek ayarlarda. Ama 2-3 yıl boyunca, sonrasını bilemem. Sonuçta kahin değilim :D

Sen istesen de istemesen de o VRAM 4 Gb olacak zaten. Yeterli mi sorusu çok da gerekli bir soru değil aslına bakarsan. 5500 XT 4 Gb ve 5500 XT 8 Gb arasında senin de bildiğin üzere 10 FPS fark yok.

1650s değil ama 5500xt 4gb kullanıyorum. Bence yeterli. Şu dönemde.
Aslında drop yemiyorum ben :D

Geri