Neler Yeni

Gtx 1650S vs Rx 580

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Okan Aslantaș
FreeSync olan her monitör Adaptive Sync ile gelir, %100 verim yerine %70 almışsın bir şeyi değiştirmiyor. Sonuçta yırtılmaları görmüyorsun, kendim de aynı şekilde kullanıyorum. Bir sıkıntı yok, güzel çalışıyor.
Bu arada yazdigin seyden emin misin bende sabahleyin konu açtım internette arastirdim kimi yerde acilir kimi yerde acilmaz yazıyordu sonra adaptive sync gördüm onlar 2sini de destekliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arada yırtılmalar olur derken :D
Ekranımın güzel olmasını istiyorum neden yırtılma oluyor. Yırtılma oluşmasına ihtimaline karşın %100 verim alamazsın mı demek istedin
Anladin beni iste büyük ölcűde engeller yırtılmalari

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Bu arada yazdigin seyden emin misin bende sabahleyin konu açtım internette arastirdim kimi yerde acilir kimi yerde acilmaz yazıyordu sonra adaptive sync gördüm onlar 2sini de destekliyor
Eminim hocam, öyle. Pek dert etmenize gerek yok.

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladin beni iste büyük ölcűde engeller yırtılmalari
Display port olması lazım kimi 75 hz ler sadece hdmi geliyor onlarda kullanılmaz
Acer 75 hzlerin çoğunda display port yok Asuslarda oluyor genelde alırken dikkat edin
Display port varsa iyi kötü açarsınız

Top Bottom