Neler Yeni

GTX 1650Süper fiyat ve stok sıkıntısı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Samet Göksu
Arkadaşlar kendime sistem toplamak için para biriktiriyorum ve almak istediğim sistem MD2 sistemle neredeyse aynı. Fakat Aralık 2020'de baktığım fiyatlar şuanda doların düşmesine rağmen artmakta. Bunu nedeni yüksek ihtimalle Bitcoin fakat 2-3 aya stoklar ve fiyatlar normale döner mi? Bu konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Mart, nisan gibi stokların yenileneceğini düşünüyorum. Ki zaten Game Garaj'da bu ay sonu sanırsam stokları yenileyecek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Samet Göksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mart, nisan gibi stokların yenileneceğini düşünüyorum. Ki zaten Game Garaj'da bu ay sonu sanırsam stokları yenileyecek.
Peki fiyatları hakkında ne düşünüyorsunuz. Yani düşmesini mi beklemeliyim yoksa bir an önce almalı mıyım? Güncel olarak min 2000tl civarında bulabiliyorum. Oysa geçen aylarda max 1800tl'ydi. Ne yapsam bilemedim.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Peki fiyatları hakkında ne düşünüyorsunuz. Yani düşmesini mi beklemeliyim yoksa bir an önce almalı mıyım? Güncel olarak min 2000tl civarında bulabiliyorum. Oysa geçen aylarda max 1800tl'ydi. Ne yapsam bilemedim.
Fiyatlar hakkında bir şey diyemem. Belki eski fiyatlarına döner, belki de tam aksine artar. Kesin bir şey demem doğru olmaz.

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Soner
Bende aynı kartı alicaktim fiyatlar habire artınca alamadım şimdi ise o fiyatlardan almak istemiyorum. Apu işlemci aldım şimdilik olur da fiyatlar ve stoklar düzelirse bende alacağım ama bu fiyatlara asla almam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,355
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom