Neler Yeni

Gtx 1650ti (laptop) ile mining yapsam getirisi ne olur?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Arkadaşlar selam, elimde bir laptop var. Neredeyse hiç kullanılmıyor. Evde yatıyor. Oyun oynayan biride değilim. Masaüstü pc'm tüm işlerimi görüyor zaten. 1650ti model ekran kartına sahipmiş. Bu kart ile mining yapma istiyorum. Ne kazılabilir? *Tavsiye almıyorum* tecrübelerinizi paylaşın ;) :kekw: 200-300tl getiri sağlarsa kafi bu arada. Unutmadan kart 4Gb.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Arkadaşlar selam, elimde bir laptop var. Neredeyse hiç kullanılmıyor. Evde yatıyor. Oyun oynayan biride değilim. Masaüstü pc'm tüm işlerimi görüyor zaten. 1650ti model ekran kartına sahipmiş. Bu kart ile mining yapma istiyorum. Ne kazılabilir? *Tavsiye almıyorum* tecrübelerinizi paylaşın ;) :kekw: 200-300tl getiri sağlarsa kafi bu arada. Unutmadan kart 4Gb.
Öncelikle laptopla mining yapılmaz ama buda yapılamacağı anlamına gelmez. ne kadar kazanırsın pek bilmem 3-5 dolar haftalık flndır sanırım ama elektrik faturası fazla gelir ve sistemini çok yorar.

qweasd

80+
4gb ram ile mining yapılmaz en az 6
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 gb olsaydı 150-300 getirisi olurdu

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 gb olsaydı 150-300 getirisi olurdu
Etherium kazmak zorunda değiliz hocam alt coinler var 4Gb ile kazılan.
Öncelikle laptopla mining yapılmaz ama buda yapılamacağı anlamına gelmez. ne kadar kazanırsın pek bilmem 3-5 dolar haftalık flndır sanırım ama elektrik faturası fazla gelir ve sistemini çok yorar.
Yapılmayacağı anlamına gelmiyorsa yapalım :) elektrik mühim değil. Yapmak istiyorum.
Konuyu şöyle düzelteyim: Mining yapmak istiyorum, yardımcı olur musunuz?

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Etherium kazmak zorunda değiliz hocam alt coinler var 4Gb ile kazılan.

Yapılmayacağı anlamına gelmiyorsa yapalım :) elektrik mühim değil. Yapmak istiyorum.
Konuyu şöyle düzelteyim: Mining yapmak istiyorum, yardımcı olur musunuz?
Kanka laptop ölür iyimisin bende düzeltiyorum laptopla mining yapılmamalı

Top Bottom