Neler Yeni

GTX 1660 Super ederi nedir sizce?

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
Merhaba yaklaşık 1.5-2 yıl önce sistem topladım 1660 superli. O zamandan bu yana fazla oyun oynamadım ara sıra rekabetçi oyunlara girdim. Artık laptop almanın zamanı geldiğini düşünüyorum. Ekran kartımı satmak istiyorum sizce ederi nedir? (Biliyorum ederini ekran kartının durumunu bilmeden söylemek saçma bunu öğrenebileceğim bir uygulama var mı? Ekran kartının durumu ile alakalı, sağlık,sıcaklık vb.) Bir de satarken nelere dikkat etmeliyim?

ARDAER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ardaer alkan
Instagram
@ardaer_allkn
Twitter
ArdaerAlkan
mining yapmadıysan garantisi varsa 3.5 a gider bence tabi marka model fark eder illaki ben MSİ GTX 1660 SUPER GAMING i 2k ya aldım şuan 7 8K 0 ı

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Merhaba yaklaşık 1.5-2 yıl önce sistem topladım 1660 superli. O zamandan bu yana fazla oyun oynamadım ara sıra rekabetçi oyunlara girdim. Artık laptop almanın zamanı geldiğini düşünüyorum. Ekran kartımı satmak istiyorum sizce ederi nedir? (Biliyorum ederini ekran kartının durumunu bilmeden söylemek saçma bunu öğrenebileceğim bir uygulama var mı? Ekran kartının durumu ile alakalı, sağlık,sıcaklık vb.) Bir de satarken nelere dikkat etmeliyim?
10 gün önce Gigabyte GTX 1660 Super ekran kartımı 6600₺'ye sattım. Üstüne 300 ekleyip Japon malı Rtx2060 aldım. Şuan biraz daha artmış olabilir fiyatlar ama tavsiyem minimum 6,500 - 6,800 arası satarsın.

Top Bottom