Neler Yeni

GTX 1660 Super Ekran kartları

Macaw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
eray-erden
selamlar yıl başında sistem dizmeyi düşünüyorum da ekran kartı olarak kara veremedim ısı değerleri her yerde farklı gösteriyor kasadan kaynaklı olduğunu biliyorum ama bir yerde 75 80 gören kart bir yerde 70 bulmuyor bu kadar fark olması sizce normal mi ? benim dizeceğim sistemde ısı değerleri nasıl olur

SİSTEM

intel core i3 10100F
sandisk 480 GB SSD
asus H410m-F
güç kaynağım eski sistemimde olan 550W thermaltake
8x2 Ram 2666 Mhz
Rampage metafor K700 (kasa)

sistemin parçaları bu şekilde önceliğim 5K nın altında 4 4.5 K arasında toplamak sistemi o yüzden gaming X yada rog tarzı kartlar önceliğim değil

Araştırdığım karlar

Palit GeForce GTX 1660 Super GP OC

Zotac Gaming GeForce GTX 1660 Super Twin Fan

Asus Dual GeForce GTX 1660 Super 6GB Advanced Edition GDDR6 EVO

Gigabyte GeForce GTX 1660 Super OC 6G

bunların fiyetları hesi 2300 üstünde gigabyte ı biliyorum zamanın yakınıma 1900 tl ye almıştık ama markacı olmak istemiyorum o yüzden gigabyte ve asus 2. seçenek olarak tabi indirime girmezse neden olmasın ama

palit yada zotac markasına güvenilir mi ?
hangisi daha serin çalışır ?
sıcaklık değerleri bu sistemde ne kadar olur ?

cevaplarınız için teşekkürler

Son düzenleme:

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
selamlar yıl başında sistem dizmeyi düşünüyorum da ekran kartı olarak kara veremedim ısı değerleri her yerde farklı gösteriyor kasadan kaynaklı olduğunu biliyorum ama bir yerde 75 80 gören kart bir yerde 70 bulmuyor bu kadar fark olması sizce normal mi ? benim dizeceğim sistemde ısı değerleri nasıl olur

SİSTEM

intel core i3 10100F
sandisk 480 GB SSD
asus H410m-F
güç kaynağım eski sistemimde olan 550W thermaltake
8x2 Ram 2666 Mhz
Rampage metafor K700 (kasa)

sistemin parçaları bu şekilde önceliğim 5K nın altında 4 4.5 K arasında toplamak sistemi o yüzden gaming X yada rog tarzı kartlar önceliğim değil

Araştırdığım karlar

Palit GeForce GTX 1660 Super GP OC

Zotac Gaming GeForce GTX 1660 Super Twin Fan

Asus Dual GeForce GTX 1660 Super 6GB Advanced Edition GDDR6 EVO

Gigabyte GeForce GTX 1660 Super OC 6G

bunların fiyetları hesi 2300 üstünde gigabyte ı biliyorum zamanın yakınıma 1900 TL ye almıştık ama markacı olmak istemiyorum o yüzden gigabyte ve asus 2. seçenek olarak tabi indirime girmezse neden olmasın ama

palit yada zotac markasına güvenilir mi ?
hangisi daha serin çalışır ?
sıcaklık değerleri bu sistemde ne kadar olur ?

cevaplarınız için teşekkürler
palit 1660 super al geç. hem ucuz hem performansı iyi. sıcaklıkları 70 geçmiyor yazmış okuduğum birkaç yorum. diğerlerinin parası fazla, o paralara çıkınca 200 daha verip 2060 almak daha mantıklı. zotac ısınabilir fanları palit e göre küçük, asus tek fanlı modeli ise ısınır zaten

Top Bottom