Kusura bakmayın yazmayı unutmuşum 5.674 TLFiyat?
İşlemci r5 3600 yaptığımda 6 bin TL oluyor o farka değer mi? Sadece oyun odaklı oynayacağım render vs yapmayacağım.gayet güzel alabilirsin ama işlemciyi 3600 yaparsan daha çok ileriye dönük olur diye düşünüyorum
Güzel gibi alınabilir fakat işlemciyi 3600 yaparsan daha iyi olur sadece oyun oynayacaksan gerek yok ama 3600 daha uzun ömürlü olur.Kusura bakmayın yazmayı unutmuşum 5.674 TL
tabii ki değer farkaKusura bakmayın yazmayı unutmuşum 5.674 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci r5 3600 yaptığımda 6 bin TL oluyor o farka değer mi? Sadece oyun odaklı oynayacağım render vs yapmayacağım.
Evet sadece oyun oynayacağım ama aralarında ne gibi fark var o konuya pek hakim değilim.Güzel gibi alınabilir fakat işlemciyi 3600 yaparsan daha iyi olur sadece oyun oynayacaksan gerek yok ama 3600 daha uzun ömürlü olur.
80+ sertifikası olmassa elektrik faturası abartı gelirmi . Olmadı kasa değiştiririm mağazadan.PSU'da sorun çıkacağını sanmıyorum, kendini kanıtlamış marka sonuçta.
POWER BOOST VK-G3701B 550W 80+ ARGB TG Mesh Panel kasa iyi midirİtopya'dan teknoqueen sistemini yükselttim şöyle bi şey oldu. PSU'da 80+ sertifikası olması çok sorun yaratır mı ? Veya mağazaya gitsem kasayı değiştirirler mi ?