Neler Yeni

GTX 1660 SUPER VS RX 5600XT

PeachliuS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Metehan Güzel
ben ilk defa sistem toplicam d.a sistemi bekliyorum büyük ihtimalle onu alırım şimdi bana bilip bilmeden neden konuşuyosun ozaman hiç deme 2020 dende 2019 danda AMD den daha çok şikayet gördüm isteyen istediğini alır ben nvidianın daha kalite/performans AMD nin daha fiyat/performans olduğunu düşünüyorum ki haksız olsam büyük yayıncıların hepsi AMD kart kullanır :)
benimde ilk sistemlerim zaten laptop kullanıcısıydım hep. 2060 ı kardeşime 5600xt yi kendime aldım hem aradaki farkı gözlerimle görmüş oldum iyi oldu memnunum

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
  • Beğen
Reaksiyonlar: cici

T3Ke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Mehmed Said Ay
ben şuan kaç tane fanboyla tartışıyorum ya :D Nvidia kalite/performans dır .
fanboy dediğin kişi 580 590 tamamen 5700serisinide kısmen önermiyor burada fanboy varsa tek kişi sensindir. daha kartları tanımıyor neden önermediğini bilmiyorsun. buarada hala daha optimizasyonun tanımını bekliyorum senden

• Beğen

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
''İlk Defa Sistem Alıyorum İki Kartıda Kullanmadım'' :)

O zaman çokta laf çatışmalarına girmemelisin dostum, Nvidia ya sana güzel gelmiş olabilir ama iki markayıda kullanmadan AMD yi kötülemen doğru değil :).

• Beğen

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
fanboy dediğin kişi 580 590 tamamen 5700serisinide kısmen önermiyor burada fanboy varsa tek kişi sensindir. daha kartları tanımıyor neden önermediğini bilmiyorsun. buarada hala daha optimizasyonun tanımını bekliyorum senden
Daha fazla amd fanboyları ile tartışma içine girmek istemiyorum son sözümü söyleyip çıkıcam farkettiysen amd fiyat performans kartlar üretiyor dedim aynı segment kartları 200 300 tl daha ucuz oluyor bunu zaten dile her sorana getiriyorum ilk defa sistem alan ''ben'' nasıl fanboy oluyorum? sağlam araştırmalar yaptım bilgileriminde yeterli olduğunu düşünüyorum ama her amd mi nvidia mı diyen kişiye nvidia parası olanlar için kalite performans bir seçenek amd düşük bütçe performans isteyenler için bir seçenek detaya girip uzatmayacağım her büyük yayıncı nvidia kullanıyor neden? amd nin en son çıkan kartı nvidianın rtx2080 ti ın performansına yetişemiyor buda demek oluyorki nvidia parası olanlar amd düşük bütçe isteyenler için bir seçenek

• Beğen

T3Ke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Mehmed Said Ay
Daha fazla AMD fanboyları ile tartışma içine girmek istemiyorum son sözümü söyleyip çıkıcam farkettiysen AMD fiyat performans kartlar üretiyor dedim aynı segment kartları 200 300 TL daha ucuz oluyor bunu zaten dile her sorana getiriyorum ilk defa sistem alan ''ben'' nasıl fanboy oluyorum? sağlam araştırmalar yaptım bilgileriminde yeterli olduğunu düşünüyorum ama her AMD mi Nvidia mı diyen kişiye Nvidia parası olanlar için kalite performans bir seçenek AMD düşük bütçe performans isteyenler için bir seçenek detaya girip uzatmayacağım her büyük yayıncı Nvidia kullanıyor neden? AMD nin en son çıkan kartı nvidianın rtx2080 ti ın performansına yetişemiyor buda demek oluyorki Nvidia parası olanlar AMD düşük bütçe isteyenler için bir seçenek
gine mükemmel bir genelleme yaptın tebrikler.
1660super ile 5600xt yi karşılaştırıyoruz adam tüm firmadan bahsediyor bende biliyorum nvidianın üst bütçede tekel olduğunu

• Beğen

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
gine mükemmel bir genelleme yaptın tebrikler.
1660super ile 5600xt yi karşılaştırıyoruz adam tüm firmadan bahsediyor bende biliyorum nvidianın üst bütçede tekel olduğunu
ozaman neden hala tartışıyosun ben zaten düşük bütçe için amd önerirken arkadaşa dedimki (ben olsam) 1660s alırım amd nin şimdi sorunu yoktur bi güncelleme gelir batırır fps leri ısınır kartlar ama nvidia stabil ve kartları daha güncel bunu kabullenmelisin dostum nvidia kalite performans amd fiyat performans parası olan adam nvidia almalı olmayan adam amd

• Beğen

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
1660S öneririm.

• Beğen

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Ben 1660Super alırdım.

• Beğen

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Bir şeyler yazmıştım buraya da atayım ;
"Sadece FPS anlamında sayıları "eşit" veya bir tık yukarda görmek isteyen , ***çoğu şeyden kısıp *** sadece FPS değerine odaklanan AMD kartları tercih edilmeli bütçe az ise. Buna da "F/P" denir -ki F/P kavramı da budur."

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Hüseyin
Xfx thicc III modeli testle %100 yük altında maksimum 74 dereceye çıktı. Bu %100 yüke normal kullanımlarda asla çıkamazsınız kart gayet stabil ve serin.
Saatlerce oyun performansında 69 70 derecelerde geziniyor. 1080p ultra ayarlar.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Xfx thicc III modeli testle %100 yük altında maksimum 74 dereceye çıktı. Bu %100 yüke normal kullanımlarda asla çıkamazsınız kart gayet stabil ve serin.
Saatlerce oyun performansında 69 70 derecelerde geziniyor. 1080p ultra ayarlar.
XFX'in o modeli iyi zaten soğutma konusunda ve 14gbps mi? bu arada karltar yük altında çalışır genelde ağır oyunlar için ama haklısın sanırım. :d

Top Bottom