Neler Yeni

GTX 1660 SUPER VS RX 5600XT

PeachliuS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Metehan Güzel
AMD nin her kartında sorun var neredeyse yok ısınma sorunu yok çok güç tüketimi optimizasyonları sıkıntılı olabiliyor ben şahsen daha fazla para verip kafamın rahat olmasından yanayım Nvidia optimizasyon üstünlüğü ve ısınmayan kartları ile şahane
:D elimde 2 sistem var 2060 rog ve 5600xt gaming x. iki kartın en iyi modelleri. 5600xt daha performanslı olmasına rağmen adana sıcağında buz gibi 65 dereceyi geçmiyor. geçmişte kalmışsın baya amd nin sorunlu olduğu dönemlerde

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
5600xt nin hangi mimari ile yapıldığını bilmiyorsun galiba?
güç tüketimi yüksek değil dolaylı yoldan ısısıda düşük oluyor AMD hiçbir zaman optimizasyon sıkıntısı yaşamamıştır zaten. Birtek yazılım sorunu çıkabiliyor
valla dediğim gibi internette hiç nvidia kartın ısındığı için şikayeti olanı görmedim hiç optimizasyon sıkıntısından fps i düşende görmedim amd den çok gördüm ikisinide ayrıca ısınmayı felan geç nvidia optimizasyonu yeter

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
5600 XT daha iyi arada 500 Filan fiyat farkı var ama 5600 XT alacaksan düzgün soğutmalı almanı öneririm güncelledikten sonra ısınma sorunu yaşyabilirsi.n
Mesaj otomatik birleştirildi:

aslında OC ile vega64 kadar oluyor denebiklir. :D

Ama işte kaç kişi manuel OC yapar onuda düşünmek lazım :), genel kullanıcı al kasayı bas tuşa oyna oyunu devamke, tabii bide OC dan sıkıntı çıkma ihtimalleri de var, stock kullanmak iyidir :D.

• Muhteşem

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
:D elimde 2 sistem var 2060 rog ve 5600xt gaming x. iki kartın en iyi modelleri. 5600xt daha performanslı olmasına rağmen adana sıcağında buz gibi 65 dereceyi geçmiyor. geçmişte kalmışsın baya AMD nin sorunlu olduğu dönemlerde
ben ilk defa sistem toplicam d.a sistemi bekliyorum büyük ihtimalle onu alırım şimdi bana bilip bilmeden neden konuşuyosun ozaman hiç deme 2020 dende 2019 danda amd den daha çok şikayet gördüm isteyen istediğini alır ben nvidianın daha kalite/performans amd nin daha fiyat/performans olduğunu düşünüyorum ki haksız olsam büyük yayıncıların hepsi amd kart kullanır :)

• Beğen

T3Ke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Mehmed Said Ay
valla dediğim gibi internette hiç Nvidia kartın ısındığı için şikayeti olanı görmedim hiç optimizasyon sıkıntısından fps i düşende görmedim AMD den çok gördüm ikisinide ayrıca ısınmayı felan geç Nvidia optimizasyonu yeter
optimizasyon,optimizasyon bir söylesene şu optimizasyonu?
Sıkıntısız model diyorum hala aynı lafları tekrar ediyorsun 5700 ve 500 serileri ile 5500 5600 serileri aynı değil ben genelleme yapmıyorum modelden bahsediyorum

• Beğen

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Ama işte kaç kişi manuel OC yapar onuda düşünmek lazım :), genel kullanıcı al kasayı bas tuşa oyna oyunu devamke, tabii bide OC dan sıkıntı çıkma ihtimalleri de var, stock kullanmak iyidir :D.
İşte 5600 XT stock değil yani. :D ve bence 14gbps kullanıacaksa iyi soğutmalı model olmalı.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
valla dediğim gibi internette hiç Nvidia kartın ısındığı için şikayeti olanı görmedim hiç optimizasyon sıkıntısından fps i düşende görmedim AMD den çok gördüm ikisinide ayrıca ısınmayı felan geç Nvidia optimizasyonu yeter

RX 500 serisi ısınıyordu doğru, 500 serisi öncekilerde ısınıyordu doğru, ama 5000 serisinin mimarisi güzel oldu güç tüketimler optimal bir değerde ve ısınma durumları olmuyor, anca giriş seviyesi soğutmalı modellerde sıcaklık bir nebze yüksek fakat ısınma sorunundan sayılmaz, tek sorunlu modeller eski tuf serisi.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
optimizasyon,optimizasyon bir söylesene şu optimizasyonu?
Sıkıntısız model diyorum hala aynı lafları tekrar ediyorsun 5700 ve 500 serileri ile 5500 5600 serileri aynı değil ben genelleme yapmıyorum modelden bahsediyorum
ben şuan kaç tane fanboyla tartışıyorum ya :D nvidia kalite/performans dır .

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
İşte 5600 XT stock değil yani. :D ve bence 14gbps kullanıacaksa iyi soğutmalı model olmalı.

Stock dediğim yani maks fabrikasyon OC olur, bizim manuel yaptığımız OC lar bazen kötü sonla bitebiliyor :D.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nerde bulabilirim ya düzeltilen tuflardan bulamadım açıkcası yada xfx thic ııı alıcam.

Düzeltilen modelleri ben sadece hazır sistem içinde görebildim daha dak ayrı satışları yok, fanlarını Rog Strix modelinin fanları ise o "TUF EVO" serisi yani yenilenmiş olanlar oluyor.

• Muhteşem
Top Bottom