Neler Yeni

GTX 1660 Ti sistemli PS5 mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Musa Şahin
ikisininde fiyatları aynı 17 bin TL , pcde monitör var ayriyetten işlemci ryzen 5500 hangisi mantıklı normalde ps5 alacaktım ama oyunların fiyatları malûm

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,454
İsim
Emre
Discord
necromancerr
ikisininde fiyatları aynı 17 bin TL , pcde monitör var ayriyetten işlemci ryzen 5500 hangisi mantıklı normalde ps5 alacaktım ama oyunların fiyatları malûm
pc için bütçeyi az yukarı çek 5600-4060 hazır sistem kovala derim monitörüde bir şekilde çözersin idareten birşeyler kullanırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartı eski o yüzden ps 5 tercihim olur
ps plus bile alsa yeni bi oyunu almaya çalıştığı zaman dünya para vericek ki ps4 dönemine göre remasteredlar harici ps5 exclusive diyebileceğimiz çok bir oyun çıkmadı ps5'e ki ikinci yarı içerisindeyiz artık.
Ki Xbox'mu ps'mi desen ps diyecek bunuda savunacak biri olmama rağmen günümüzde türkiyede konsol oyunculuğunun geldiği durum bu.

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
pc için bütçeyi az yukarı çek 5600-4060 hazır sistem kovala derim monitörüde bir şekilde çözersin idareten birşeyler kullanırsın

ps plus bile alsa yeni bi oyunu almaya çalıştığı zaman dünya para vericek ki ps4 dönemine göre remasteredlar harici ps5 exclusive diyebileceğimiz çok bir oyun çıkmadı ps5'e ki ikinci yarı içerisindeyiz artık.
o konuda haklısınız ben sadece verdiği ikili arasında seçim yapmak istedim, yoksa sizin dediğiniz mantıklı tabi ki

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Görkem
öncelikli olarak şuna karar vermek lazım

ben eve bilgisayar koyarsam
oyundan ayrı olarak hergün belirli bir vakit bilgisayarın başında vakit geçirir miyim (oyun harici)
evet se herhangi bir donanımla karşılaştırmaya gerek yok
bütçeyi biraz daha artırıp 1660 serisi ekran kartlı bir seriden daha iyi bir bilgisayar bulacaksınız

yok ben bilgisayar başında vakit geçirmeyi sevmem
sosyal medyaya filan elimdeki telefonla akıyorum
amacım sadece oyun diyorsanız
orda da tercih belli

bence ürün karşılaştırmasından çok ihtiyaçlara yönelik hareket etmek gerek

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,454
İsim
Emre
Discord
necromancerr
o konuda haklısınız ben sadece verdiği ikili arasında seçim yapmak istedim, yoksa sizin dediğiniz mantıklı tabi ki
Şahsen pc tercih ederdim 5500-ü 5600'e yükseltir ekran kartınıda ikinci elden rx6700xt-3070-3070Ti falan alır bakar keyfine

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,454
İsim
Emre
Discord
necromancerr

oyundan ayrı olarak hergün belirli bir vakit bilgisayarın başında vakit geçirir miyim (oyun harici)
bütçeyi biraz daha artırıp 1660 serisi ekran kartlı bir seriden daha iyi bir bilgisayar bulacaksınız

orda da tercih belli

İhtiyacın yanında ekonomik durumada bakılması gerek artık oyun fiyatları malum
1660'lı bir pc alınsa bile hiç yoktan korsan oynama seçeneğin var steamda sağlam indirimler var oyunlar genelde mena bölgesi fiyatı adı altında daha ucuza geliyor abd kullanıcılarına göre
üstüne üstlük ps plus alsa bile şuanda Spiderman 2 gibi oyunlar yok onlarada ayrı oyun parası ödemesi gerek
Yada God Of War Ragnarok gibi.

aslında evet 17bin'in üstüne 2k koyulabilirse güzel hazır sistemler alınabilir
hazır sistem almasa bile bu dediğim şekilde gene günceller sonra 1660 günümüzde 1080p de hala iş görebilecek bir kart 6 gb vrami ile (ben şahsen 4 gb kullanıyorum)

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Görkem
1660'lı bir pc alınsa bile hiç yoktan korsan oynama seçeneğin var steamda sağlam indirimler var oyunlar genelde mena bölgesi fiyatı adı altında daha ucuza geliyor abd kullanıcılarına göre
üstüne üstlük ps plus alsa bile şuanda Spiderman 2 gibi oyunlar yok onlarada ayrı oyun parası ödemesi gerek
tabi sadece cihaz almakla da bitmiyor bu iş
dediğiniz yönleri de var

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,454
İsim
Emre
Discord
necromancerr
tabi sadece cihaz almakla da bitmiyor bu iş
dediğiniz yönleri de var
şundan bi 6-7 yıl öncesine hadi o kadar bile olmasa 3-4 yıl öncesine gitsek 1660lı sistemmi ps5 mi deseydiniz ps5 derdim çünkü lol oynatmıyor :D
(oyun fiyatları iyidi exclusiveler pcde adam akıllı yoktu vs.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Musa Şahin

Ki Xbox'mu ps'mi desen ps diyecek bunuda savunacak biri olmama rağmen günümüzde türkiyede konsol oyunculuğunun geldiği durum bu.
aslında evet 17bin'in üstüne 2k koyulabilirse güzel hazır sistemler alınabilir

orda da tercih belli

hazır sistem almasa bile bu dediğim şekilde gene günceller sonra 1660 günümüzde 1080p de hala iş görebilecek bir kart 6 gb vrami ile (ben şahsen 4 gb kullanıyorum)
Bütçemi maalesef yukarı çıkaramıyorum en fazla 18 bin hazır sistem alsam monitörüm yok, oyüzden böyle bir seçeneğe yöneldim daha önceden Xboxum vardı deneyimim az çok var konsol tarafında oyun fiyatları pahalı dediğiniz gibi fakat Xbox tarafında güzel indirimler oluyordu Rdr2 yi 150 ye almıştım mesela, PC tarafında ise oyunlar ucuz ve modlar var oyüzden PC almak istiyorum ama 17 bine birkaç tane buldum eğer onlar olmazsa ps5 alacağım

https://shbd.io/s/HafJb5em bu PC hakkında ne düşünüyorsunuz

https://shbd.io/s/ID4VFsCG bide bu var

Son düzenleme:

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,454
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bütçemi maalesef yukarı çıkaramıyorum en fazla 18 bin hazır sistem alsam monitörüm yok, oyüzden böyle bir seçeneğe yöneldim daha önceden Xboxum vardı deneyimim az çok var konsol tarafında oyun fiyatları pahalı dediğiniz gibi fakat Xbox tarafında güzel indirimler oluyordu Rdr2 yi 150 ye almıştım mesela, PC tarafında ise oyunlar ucuz ve modlar var oyüzden PC almak istiyorum ama 17 bine birkaç tane buldum eğer onlar olmazsa ps5 alacağım

https://shbd.io/s/HafJb5em bu PC hakkında ne düşünüyorsunuz

https://shbd.io/s/ID4VFsCG bide bu var
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...2080-super-16-gb-ram-500-ssd-1208386508/detay
illa ikinci el alıcaksan bunu al evde idare edebileceğin eminim bir tv yada monitör vardır sistemi almışken sağlam bir şey al da monitörü halletmek kolay iş
Biraz pazarlık falanda yaparsın adamla 300-500 tl
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...asaustu-gaming-pc-3060-12-gb-1186595438/detay 5500-3060 ikiliside var.

asko56

80+ Silver
17 bin tl ye türkiye şartlarında konsol alınıcaksa xbox ps5 evet güzel cihaz ama xbox ve gamepass türkiye için nimet direk day one black ops 6 geldi almak istersen 3000 tl kafadan direk parasını çıkarıyor 3 yıllık alıp 12 bin tl verip keyfine bakacaksın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,763
Üyeler
163,053
Son üye
wwertxd
Top Bottom