Neler Yeni

GTX 1660 Ventus Modeline Karşı Ön yargıları Yıkıyorum

A1meda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
A1meda
Furmark testi yapıp atın 😁
Oyunları bilmediğim için onun hakkında yorum yapmadım. :)
Furmark kullanabilirsin.
test.png

Testlerden çok fazla anlamıyorum. Fakat testtede söylediğimle örtüşen bir sonuç çıktı. Uzun kullanımda 63 dereceyi geçmediğini söyleyebilirim. Ventus modelini ben kullandım seviyorum. Gayet başarılı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam oyuna girdiğiniz gibi SS atmayın, oyuna girin 10 15 dakika oynayın öyle atın. Ya da direkt FurMark 1080P testine sokun.
Ekran kartı zaten güzel fiyatı uygun olursa alınır.
test eklendi

skor.png

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Alıntıyı görüntüle

Testlerden çok fazla anlamıyorum. Fakat testtede söylediğimle örtüşen bir sonuç çıktı. Uzun kullanımda 63 dereceyi geçmediğini söyleyebilirim. Ventus modelini ben kullandım seviyorum. Gayet başarılı.

test eklendi
Kaç dakikalık yaptınız testi?

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Alıntıyı görüntüle

test eklendi
Hangi testi yaptınız bilmiyorum ama GPU stress test'e tıkladığınızda ekrana animasyon gelmesi lazım. Yaklaşık yarım saat testte bekletin. Sonra sıcaklık değerlerine bakın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Abdullah Kerim
Siz benchmark testini yapmışsınız, stres testine girip sayacın SS'ini atın 20 dakika olunca, ayrıca dereceyi de :). Sizin yaptığınız test 2-3 dakikalık.

Top Bottom