Merhabalar uzun zamandir para biriktiriyorum pc için.Kendimce bir sistem topladım.Bakar mısinız bu sistem iş gorur mu eksiklikleri veya gereksiz bi sey var mi uyarın lütfen
Ekler
Son düzenleme:
Gereksiz pahalı şeyler var sistemde bütçeni belirt daha iyisini önereyim ayrıca bu butceye (her bütçeye) 144hz lazım 75hz=75fps görmek demek knkm bu arada trust mousepad kötü razer çakma mousepadleri var trendyolda 20tl xl çok da güzelMerhabalar uzun zamandir para biriktiriyorum PC için.Kendimce bir sistem topladım.Bakar mısinız bu sistem iş gorur mu eksiklikleri veya gereksiz bi sey var mi uyarın lütfenAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Psu aşırı kötü rampage ürünlerini seviyor gibisin ama rampage piyasadaki en kalitesiz parçalardan 1660 yerine 1600 super al.Merhabalar uzun zamandir para biriktiriyorum PC için.Kendimce bir sistem topladım.Bakar mısinız bu sistem iş gorur mu eksiklikleri veya gereksiz bi sey var mi uyarın lütfenAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hayırlı olsungüzen günlerde kullan
Rampage psuya da güzel dediniz ya.Sistemin guzel
bütçesi o ise yapacak bir şey yokRampage psuya da güzel dediniz ya.
ekran kartı kısmında daha iyi bir ekran kartı seçebilirsinMerhabalar uzun zamandir para biriktiriyorum PC için.Kendimce bir sistem topladım.Bakar mısinız bu sistem iş gorur mu eksiklikleri veya gereksiz bi sey var mi uyarın lütfenAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
zaten oyle knk 2 tane 8 lik var yorumun icin sagolöncelikle sistem parçaların ramin dışında çok güzel 8gb RAM o sisteme yetersiz
2020 yılında oyunlar 10-12 gb RAM tüketiyorken 8 gb yetersiz onun yerine 2x8gb RAM kullanmanı tavsiye ediyorum.
sistemde msi 1660 super gaming x varPSU aşırı kötü rampage ürünlerini seviyor gibisin ama rampage piyasadaki en kalitesiz parçalardan 1660 yerine 1600 super al.
8.500 cıvarı bütçeGereksiz pahalı şeyler var sistemde bütçeni belirt daha iyisini önereyim ayrıca bu butceye (her bütçeye) 144hz lazım 75hz=75fps görmek demek knkm bu arada trust mousepad kötü razer çakma mousepadleri var trendyolda 20tl xl çok da güzel
bütçesi o ise yapacak bir şey yok