O fiyata o kadar belki bir tık iyisi olabilir di doğru.3600 Gider en az 6600'e. 3060 rakibi sayılacak bir karta gidip 3500X koymak aşırı mantıksız.
6600XT düşmüştü bu fiyata 3600 ile yani bu mantıksız beklenince iyileri düşüyor.O fiyata o kadar belki bir tık iyisi olabilir di doğru.
Evet.@Musa Dinç itopyadan önerdiğin sistem en başta yazdığım monitörle sıkıntısız çalışır mı?
Alınmaz.Bu sistem stabil bir şekilde çalışır mı? 1-2 hafta gibi bir sürede buna yakın bir sistem almayı düşünüyorum. Artıları ve eksileri ile önerilerinizi bekliyorum. Monitör olarak da Viewsonic 23.6 VX2458 almayı düşünüyorum. monitör aldıktan sonra sistem tamamen çalışır durumda olur mu?
Bilgisayardan anlamadığın çok belli3600 Gider en az 6600'e. 3060 rakibi sayılacak bir karta gidip 3500X koymak aşırı mantıksız.
kusura bakma ama 1 yıldır bu forumdayım bana bilgisayardan anlamıyorsun diyen bi sen oldun desem yeridir.Bilgisayardan anlamadığın çok belli
Aynı şeyi savunuyoruz hocam adam bana bunu dediği için gönderme yapmıştım farketmemişsinkusura bakma ama 1 yıldır bu forumdayım bana bilgisayardan anlamıyorsun diyen bi sen oldun desem yeridir.
(!) koy lütfen ironi-gönderme olarakAynı şeyi savunuyoruz hocam adam bana bunu dediği için gönderme yapmıştım farketmemişsin