İzolyÇalışanı
80+ Gold
Dahası
350tl olsa alınır, hd 6850 var o fiyata daha iyi.
pek satılmıyor civarımda bulamadım350tl olsa alınır, hd 6850 var o fiyata daha iyi.
Param güvende ile satım alım gerçekleştirebilirsin.pek satılmıyor civarımda bulamadım
Get açtır.şehir dışı almam zor
Mesaj otomatik birleştirildi:
sorma be
anladım teşekkür ederimParam güvende ile satım alım gerçekleştirebilirsin.
Gayet güvenilir bir sistem kargo ile geliyor kartın kapına kadar.
Bu arada Fivem de sıkıntı yaşayabilirsin ram yüzünden.
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Al bence kaçırma.450 TL ye ikinci el GTX 550 Ti Buldum Sizce Alsam bi süre idare eder mi? Csgo Valorant FiveM vb oyunlar oynıycağım high grafiklerde gözüm yok akıcı oynatsın yeter. sıkıntı yaşar mıyım imzadaki ekipmanlarla?
detaylı açıklar mısın nedenAl bence kaçırma.
konu sapmasınArkadaşlar benim anlamadığım şey bu Param Güvende sistemiyle kargo otomatik olarak ücretsiz değil mi zaten? Buna rağmen Param Güvende ilanlarına kargoyu alıcı öder yazan satıcılar falan var, gerçekten garip.
Fiyatı uygun geldi. O fiyata r7 240 buluyorsun 2. El de. Tamamen fiyatı uygun geldiği için al dedim.detaylı açıklar mısın neden
bu kart 550 ti den daha mı iyidir ?Param güvende ile satım alım gerçekleştirebilirsin.
Gayet güvenilir bir sistem kargo ile geliyor kartın kapına kadar.
Bu arada Fivem de sıkıntı yaşayabilirsin ram yüzünden.
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
link400 TL 560 ti var