1 gb kartla sadece googlede gezersin kanka amacın oysaFiyatları aynı hangisi alınmalı sizce?
Google için ekran kartı gerekmiyor kankaOyun oynayacak yaşı geçtim zaten vaktim olmaz oyun oynamaya.
Çıkart bakalım sistemindeki kartı, girebiliyor musun google a görGoogle için ekran kartı gerekmiyor kanka
Eski sistemimde ekran kartım olmadan CS 1.6 oynardım 100 fps .Çıkart bakalım sistemindeki kartı, girebiliyor musun google a gör
Amacın oyun değilse ne önemi var al biriniFiyatları aynı hangisi alınmalı sizce?
Dostum tabi ki ekran kartsız oynanabilir ama burada arkadaş konu sahibinin işlemcisinde dahili grafik birimi olup olmadığını bilmeden yazmış direktEski sistemimde ekran kartım olmadan CS 1.6 oynardım 100 fps .
6850 daha iyi olur bence , güç tüketimide daha az 560ti a göreOyun oynamam demiyorum hangisinin iyi olduğunu sordum farklı bir yorum belirtmenize gerek yok.
Ne anlatıyorsun sen bilader bilmiyorsun madem yorum yapma ekran kartsız mt2 oynadım yıllarcaÇıkart bakalım sistemindeki kartı, girebiliyor musun google a gör
Benim kartımdada dahili yoktu çatır çatır oynadım ki adam da cs oynamış daha toysunuz bilmeden yorum yapma.Çıkart bakalım sistemindeki kartı, girebiliyor musun google a gör
Dahili grafik brimi olmadan anakarttan görüntü alman imkansız belliki sen toysunNe anlatıyorsun sen bilader bilmiyorsun madem yorum yapma ekran kartsız mt2 oynadım yıllarca
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim kartımdada dahili yoktu çatır çatır oynadım ki adam da cs oynamış daha toysunuz bilmeden yorum yapma.