1030Arkadaslar 200 TL ye arkadasim ZOTAC GTX 750 2 GB GDDR5 satiyor ( Ti değil) ayni fiyata GT 1030 Phoenix buldum hangisi daha performanslı ?
1030Arkadaslar 200 TL ye arkadasim ZOTAC GTX 750 2 GB GDDR5 satiyor ( Ti değil) ayni fiyata GT 1030 Phoenix buldum hangisi daha performanslı ?
200 TL çok iyi fiyat arızalı falan olmasın? bu arada kartlar sanırım benzerlerl ama 750 Ti çok daha iyi mümkünse 760 da olabilir o da benzer fiyatlarda satılıyor.Arkadaslar 200 TL ye arkadasim ZOTAC GTX 750 2 GB GDDR5 satiyor ( Ti değil) ayni fiyata GT 1030 Phoenix buldum hangisi daha performanslı ?
750ti isinir benim kasada200 TL çok iyi fiyat arızalı falan olmasın? bu arada kartlar sanırım benzerlerl ama 750 Ti çok daha iyi mümkünse 760 da olabilir o da benzer fiyatlarda satılıyor.
kasa içi nasıl bir şey? 750 Ti tek fanlı zaten ve 60W güç tüektiyor ama bir tane kasa fanı alabilirsin sorun olmaz hatta kartın üstüne bile bir tane koyabilirsin destek olması için ama kasa içini merak ettim.750ti isinir benim kasada
Foto suan atamamda dar ek fan yok kablolar karisik i5 2400 8 gb ram varkasa içi nasıl bir şey? 750 Ti tek fanlı zaten ve 60W güç tüektiyor ama bir tane kasa fanı alabilirsin sorun olmaz hatta kartın üstüne bile bir tane koyabilirsin destek olması için ama kasa içini merak ettim.
KAblo zaten hespinde karşışık yani onu düzenlemek imkansız gibi olabiliyor bazen. bir tane egzoz fanı olsa yeter aslında ışarı üfleyen bir de ön tafarta içeri üfleyen olsa sorun olmaz hiç yoktan iyi 750 Ti takabilirsin zaten küçük sorun yaratmaz ısınmıyor.Foto suan atamamda dar ek fan yok kablolar karisik i5 2400 8 gb ram var