rx 580 8gb 2.el almanı tavsiye ederim ben de param guvende ile al sıkınıtlı cıkarsa iade hakkı varMalatya
rx 580 8gb 2.el almanı tavsiye ederim ben de param guvende ile al sıkınıtlı cıkarsa iade hakkı varMalatya
Psum az olduğu için onlara yonelemiyorumParam güven de alıcıyı koruyor satıcı yi değil zaten min o paraya rx580 8gb al
Kaç w en kotu rx 470/570 + 500w psu alisiniz o parayaPsum az olduğu için onlara yonelemiyorum
Malatya
Direkt sistem özellikleri yaz, max. bütçeni söyle kart önerelim, bu şekilde konu uzadıkça uzar.Psum az olduğu için onlara yonelemiyorum
PSU modelin ne?Psum az olduğu için onlara yonelemiyorum
Rx 470 alabilirim belki üstüne birde dediğiniz gibi 500w bir psuKaç w en kotu rx 470/570 + 500w psu alisiniz o paraya
Kötü baya everse filan diPSU modelin ne?
TamamdirDirekt sistem özellikleri yaz, max. bütçeni söyle kart önerelim, bu şekilde konu uzadıkça uzar.
1500TL'e 1060 satılıyor, ne alaka dostum rx 570 veya 470 saçmalama.
Bunlar icin zorlamalisin.
Malatya uzerinde o butcede GTX 1060 goremedim, cevre illerde mutlaka vardir.1500TL'e 1060 satılıyor, ne alaka dostum rx 570 veya 470 saçmalama.
Rx 470 alırsan minigli sakın alma ben minigli aldım sıkıntı yaşıyorumRx 470 alabilirim belki üstüne birde dediğiniz gibi 500w bir psu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kötü baya everse filan di
Tamamdir
Everest ise once PSU degisimi yapmani oneririm sahsen.Rx 470 alabilirim belki üstüne birde dediğiniz gibi 500w bir psu
Kötü baya everse filan di
Tamamdir