Neler Yeni

Çözüldü✓ Hawk Fab serisi oyuncu koltugu Alınır mı? ?

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Anonim Ankh
gacır gucur ses yağlamayla çözülüyorda üstte yazdığım problem oldu bende 2 sene sonrasında bakımı yapılmasına rağmen.
Bende hafiften başladı gacır gucur sesler, nereleri yağlamam gerekiyor ki, ses gelen her yeri yağlıyorum, 1-2 gün sonra yine aynı, otururken bi gıcırdıyor, sırtı kitliyken biraz yaslanırsam yine gıcırdıyor, koltukla beraber biraz hareket edersem ileri geri sağ sol artık her neyse yine gıcırdıyor, çözemedim.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,454
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bende hafiften başladı gacır gucur sesler, nereleri yağlamam gerekiyor ki, ses gelen her yeri yağlıyorum, 1-2 gün sonra yine aynı, otururken bi gıcırdıyor, sırtı kitliyken biraz yaslanırsam yine gıcırdıyor, koltukla beraber biraz hareket edersem ileri geri sağ sol artık her neyse yine gıcırdıyor, çözemedim.
sağ kapağı sök kanka ordaki mekanizmayı yağla arka taraftan gıcırtı geliyormuş gibi geliyor insana ama asıl sorun orda ben bi şekil yağlamıştım hatırlamıyorum ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Donanım-Çevre Birimleri-Yazılım-İndirimler
7 senelik dxracer king koltuk var hala bana mısın demedi pamuk resmen bence sağlık için daha kaliteli bir şey almak lazım acıtıyor ince süngerliler. Gerçi ben de 100kiloyum...
fiyatina bakayim dedim geri kapadim :ROFLMAO: o fiyata alicak olsam suan ikea markus alirim

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,454
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç