Neler Yeni

hawk fab v6 alınır mı ? 4.399tl

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Erdem çay
Hawk v4 kulanan biri olarak söyleyeyim sırt yastigi sürekli aşağıdan arka tarafa kaçıyor 70kilo insanım ve vida yalama oldu 1ayda sırt dayama yeri direk arkaya doğru gitti düşüyordum kırıldı sandım ilk an motorcudan vida buldum tekrar sıktım kollarımı koydum yer rahatsız ediyor oturdugumdada belli süre sonra ragatsiz ediyor bunlara vericen paraya git Ikea koltuğu al konforuna bak dağa iyi .
çok sorun yaşadım aşırı kulanan biride değilim. Tiksindirdi Amazon benim gibi çok sıkıntı çeken insanlar var sürekli kronik sorun var oku yorumları öyle al.eve geçtimmi vidanın fotorafini atarım.
Direk iptal edesim geldi siparişimi

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Hawk kullanıyorum memnunum.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
998
İsim
eyyüb
Pardon 4 yazmışım 5

Ekler

• Screenshot_2023-11-12-01-08-37-802_com.brave.browser.jpg
    Screenshot_2023-11-12-01-08-37-802_com.brave.browser.jpg
    333.5 KB · Hit: 77

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
998
İsim
eyyüb
Güncelleme 6: Koltukla beraber gönderilen, vida sıkmaya yarayan aparatlar paslandı. Koltuğun vidalarını sıkarken ellerim pas içerisinde kalıyor. Kaplamalı olarak gönderilse böyle bir sorun olmayacak. Çözüm olarak pas sökücü ile paslar giderilebilir.

Güncelleme 5: Sürekli dirseklerimi dayadığım kol dayama kısımlarında yumuşaklığa dair bir şey kalmadı. Kolçaklarda kol ve dirseklerden gelen sürekli bir baskı olduğu için vidaları daha kolay gevşiyor.
Çözüm: Kol dayama için; Hawk kendi sitesinde kol pedi satıyor alınması düşünülebilir, kesinlikle daha fazla bir rahatlık sağlayacaktır ancak bu kol pedlerinin standart olarak gelmemesi bir eksi.
Sallanan kollar için; Vida sıkma işlemi daha sık yapılırsa sorun kalmayacaktır.

Güncelleme 4: Kolçaklardaki kol dayama kolunun üst kısmı yumuşak plastik gibi ya da plastik altında bulunan bir malzeme, tam anlamadığım bir şekilde yapılmış. İlk kullanımda güzel bir hissiyatı vardı. Ancak uzun süreli kullanımda sürekli dirseklerimi koyduğum yerler çökme yaptı. Bu kısımlar kullanılmayan ön kısma göre bir tık daha sertleşti.
Çözüm: Bunun için bir çözüm yok gibi. Kolçakları yenilemek bir çözüm olabilir.

Güncelleme 3: Koltuk salınırken ve oturduğumda gıcırtı sesleri gelmeye başladı.
Çözüm: Yan kapakları çıkartıp vidaları sıkarak bu sesten kurtulabilirsiniz. Uzun süreli kullanım sonrası gevşeyen vidaları sıkmak gerekmekte. Bunu yaparken geriye yatma mekanizmasını, esnemeyi sağlayan alt tarafta bulunan mekanizmalarıda kutu içerisinden çıkan yağ ile yağlarsanız gıcırtı sorununuz kalmaz. Hawkın önerdiği bakım aralığı 3 ay civarında galiba ancak bir gıcırtı duyduğunuzda bu işlemleri yaparsanız çözülecektir.

Güncelleme 2: Koltuğun bir kolunun diğer koluna göre daha çok sallandığını farkettim. Sallanan kolun vidalarını kontrol ettiğimde bir vidanın gevşek olduğunu gördüm. Sıkmak için çabaladığımda boşa döndüğünü farkettim. Vidayı kontrol ettiğimde vida üzerindeki dişlilerde üretim hatası mevcuttu. Bu hata vida yuvasını genişletmiş ve dişlerini yok etmişti. Hawk ile iletişime geçtiğimde ürün oturma kısmını demonte bir şekilde gönderimini sağlarsam tamir edeceklerini ilettiler. Ancak bunun için zamanım yok maalesef. Kaliteli satış sonrası iletişim ve destek ancak üretim aşamasında kalite kontrol eksik...

Güncelleme 1 :
- Hawk akan bakım kitinin yenisini talep oluşturduktan sonraki iş günü kargoladı ve elime ulaştı.
- Koltuğu bir süredir günde 5-8 saat arası kullanıyorum. Eğer koltuğu geriye doğru açılı pozisyonda uzun süre kullanırsanız, bel yastığı oturma yeri ile sırt arasındaki boşluğa girmeye meyilli hale gelip o araya giriyor.
Çözüm: Bel yastığını çıkartıp ters olarak takarsanız sorun düzeliyor. Sürekli aynı tarafını kullanırsanız büyük ihtimalle bu sorun yaşanıyor. Ters düz ederek çözüldü gibi duruyor
Bak amazonda basit bir örnek.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
Güncelleme 6: Koltukla beraber gönderilen, vida sıkmaya yarayan aparatlar paslandı. Koltuğun vidalarını sıkarken ellerim pas içerisinde kalıyor. Kaplamalı olarak gönderilse böyle bir sorun olmayacak. Çözüm olarak pas sökücü ile paslar giderilebilir.

Güncelleme 5: Sürekli dirseklerimi dayadığım kol dayama kısımlarında yumuşaklığa dair bir şey kalmadı. Kolçaklarda kol ve dirseklerden gelen sürekli bir baskı olduğu için vidaları daha kolay gevşiyor.
Çözüm: Kol dayama için; Hawk kendi sitesinde kol pedi satıyor alınması düşünülebilir, kesinlikle daha fazla bir rahatlık sağlayacaktır ancak bu kol pedlerinin standart olarak gelmemesi bir eksi.

Güncelleme 4: Kolçaklardaki kol dayama kolunun üst kısmı yumuşak plastik gibi ya da plastik altında bulunan bir malzeme, tam anlamadığım bir şekilde yapılmış. İlk kullanımda güzel bir hissiyatı vardı. Ancak uzun süreli kullanımda sürekli dirseklerimi koyduğum yerler çökme yaptı. Bu kısımlar kullanılmayan ön kısma göre bir tık daha sertleşti.

Çözüm: Yan kapakları çıkartıp vidaları sıkarak bu sesten kurtulabilirsiniz. Uzun süreli kullanım sonrası gevşeyen vidaları sıkmak gerekmekte. Bunu yaparken geriye yatma mekanizmasını, esnemeyi sağlayan alt tarafta bulunan mekanizmalarıda kutu içerisinden çıkan yağ ile yağlarsanız gıcırtı sorununuz kalmaz. Hawkın önerdiği bakım aralığı 3 ay civarında galiba ancak bir gıcırtı duyduğunuzda bu işlemleri yaparsanız çözülecektir.

Güncelleme 2: Koltuğun bir kolunun diğer koluna göre daha çok sallandığını farkettim. Sallanan kolun vidalarını kontrol ettiğimde bir vidanın gevşek olduğunu gördüm. Sıkmak için çabaladığımda boşa döndüğünü farkettim. Vidayı kontrol ettiğimde vida üzerindeki dişlilerde üretim hatası mevcuttu. Bu hata vida yuvasını genişletmiş ve dişlerini yok etmişti. Hawk ile iletişime geçtiğimde ürün oturma kısmını demonte bir şekilde gönderimini sağlarsam tamir edeceklerini ilettiler. Ancak bunun için zamanım yok maalesef. Kaliteli satış sonrası iletişim ve destek ancak üretim aşamasında kalite kontrol eksik...

Güncelleme 1 :
- Hawk akan bakım kitinin yenisini talep oluşturduktan sonraki iş günü kargoladı ve elime ulaştı.
- Koltuğu bir süredir günde 5-8 saat arası kullanıyorum. Eğer koltuğu geriye doğru açılı pozisyonda uzun süre kullanırsanız, bel yastığı oturma yeri ile sırt arasındaki boşluğa girmeye meyilli hale gelip o araya giriyor.
Çözüm: Bel yastığını çıkartıp ters olarak takarsanız sorun düzeliyor. Sürekli aynı tarafını kullanırsanız büyük ihtimalle bu sorun yaşanıyor. Ters düz ederek çözüldü gibi duruyor
Kolçaklar için ped şu an yarı fiyatında.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
998
İsim
eyyüb
Fab V serilerinde sayılar sadece renk ifade ediyor.
Ozaman sıkıntı yok hepsi leş 😂 millet onca sorun yaşamış halen iyi diyen var bunca paraya bu sorunlar normal değil bence

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam

Güncelleme 1 :
Yastığı ters koymak yerine arkadaki kayışları çapraz şekile getirirsen sorun çözülüyor

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
998
İsim
eyyüb
Yastığı ters koymak yerine arkadaki kayışları çapraz şekile getirirsen sorun çözülüyor
Çözülyorda ters niye koyuyoruz mantıklı lımı sence bir üründe böyle problem çözmek felan.sonucta para verip alıyorsun ürün dayanıklı ama kusurları var bu bir gerçek.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
Vida sıkmaya yarayan alet dediğiniz şey alyan anahtar evde 2 aydır duruyor hiçbir şekilde pas yok üstünde boya var zaten elinize gelen boya olmalı. Ağzı bozulabilir her nalburda bulunan 10 15 TL olan bir alet.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
998
İsim
eyyüb
Zaten ben alıntı olarak attım 6 satırlık yazıyı bir çok sorun var böyle.görsun arkadaş diye

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
Çözülyorda ters niye koyuyoruz mantıklı lımı sence bir üründe böyle problem çözmek felan.sonucta para verip alıyorsun ürün dayanıklı ama kusurları var bu bir gerçek.
Kusurları var ona bir şey demiyorum bende kusurlarını yaşıyorum fakat çözülecek şeyleri çözülmeyecek gibi büyütmek doğru değil.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
998
İsim
eyyüb
Vida sıkmaya yarayan alet dediğiniz şey alyan anahtar evde 2 aydır duruyor hiçbir şekilde pas yok üstünde boya var zaten elinize gelen boya olmalı. Ağzı bozulabilir he

Kusurları var ona bir şey demiyorum bende kusurlarını yaşıyorum fakat çözülecek şeyleri çözülmeyecek gibi büyütmek doğru değil.
Öylede şunu demek istiyorum insan bir koltuga bukadar para vericek yazık yani bende çok heves edip aldım iş yerindeki 1000tlilik adı sanı belli olmayan koltuk bile bundan rahattı benim gözümde adamın parası boşa gitmesin sonuçta herkes parasıyla mal alıyor benim tek düşüncem bu adam parayı havadan kazanmıyor yoksa marka felan kötüleme veya savunma yapmıyorum iyiye iyi kötüye kötü diyorum sağlam ürün ama çok kusuru var.

Top Bottom