Neler Yeni

hawk fab v6 alınır mı ? 4.399tl

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Öylede şunu demek istiyorum insan bir koltuga bukadar para vericek yazık yani bende çok heves edip aldım iş yerindeki 1000tlilik adı sanı belli olmayan koltuk bile bundan rahattı benim gözümde adamın parası boşa gitmesin sonuçta herkes parasıyla mal alıyor benim tek düşüncem bu adam parayı havadan kazanmıyor yoksa marka felan kötüleme veya savunma yapmıyorum iyiye iyi kötüye kötü diyorum sağlam ürün ama çok kusuru var.
Rahatlık kişiden kişiye değişiyor bana gayet rahat geliyor günde 8-10 saat oturuyorum hiç hissetmiyorum. Kusur konusunda kronik kusurları var satıcı bunda itiraz etmeyip direkt yeni parçayı gönderiyor. Şikayet edildiğinde bu kusurları gözden geçirip tekrar üretim yapılırsa tabii ki çok güzel olacak ama bunun yerine parçayı göndermeyi tercih ediyorlar. Bu neticede bana göre alınabilecek bir koltuk.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,111
İsim
eyyüb
Rahatlık kişiden kişiye değişiyor bana gayet rahat geliyor günde 8-10 saat oturuyorum hiç hissetmiyorum. Kusur konusunda kronik kusurları var satıcı bunda itiraz etmeyip direkt yeni parçayı gönderiyor. Şikayet edildiğinde bu kusurları gözden geçirip tekrar üretim yapılırsa tabii ki çok güzel olacak ama bunun yerine parçayı göndermeyi tercih ediyorlar. Bu neticede bana göre alınabilecek bir koltuk.
Doğrudur sana ragat bana değil plastik sandalyeden geçtim bazen diyorum şunu satıp biraz dağa para koyup piskolog koltuğu tarzı bir şey alıp önede ekran klavye takıcak birşeyler uydurup yaslansam diyorum 😂 piskolok koltuğu biraz masrafla akrep koltuga benzetebilirim.

Ekler

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    11.3 KB · Hit: 46
  • images (2).jpeg
    images (2).jpeg
    27.3 KB · Hit: 39

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Doğrudur sana ragat bana değil plastik sandalyeden geçtim bazen diyorum şunu satıp biraz dağa para koyup piskolog koltuğu tarzı bir şey alıp önede ekran klavye takıcak birşeyler uydurup yaslansam diyorum 😂 piskolok koltuğu biraz masrafla akrep koltuga benzetebilirim.
Valla eski sandalyemden sonra buna geçince artık sırt ve terleme sorunum kalmadı yazın oturduğum yerde su gibi oluyordum. Onun için her koltuğa razıydım bu denk geldi.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,111
İsim
eyyüb
Valla eski sandalyemden sonra buna geçince artık sırt ve terleme sorunum kalmadı yazın oturduğum yerde su gibi oluyordum. Onun için her koltuğa razıydım bu denk geldi.
Ahahha bende her türlü terleme oluyordu bizim buralar 50 dereceyi görüyor kulaklık takınca suyumuz çıkıyor zor yaşam şartları safari gibi burası 😂 yaz için ses sistemi aldım sırf kulaklık takmamak için

Top Bottom