- Bütçe
- 800
Merhabalar gtx 750 ti almak istiyorum fakat sıfırını bulamadım sıfır almak istiyorum fakat her yerde 2. el var güvenemiyorum 2.ellere bana lütfen güvenilir bir 2. el gtx 750 ti satıcısı yada sıfır gtx 750 ti önerebilir misiniz ?
bu ekran kartını gördüm fakat insanlar bu çeşit ve o marka alma diyorlar sahte olabilir diyorlar![]()
Axle GeForce GTX 750Tİ 4GB 128Bit DDR5 Ekran Kartı (AX-GTX750Ti/4GD5P8CDI) - Ekran Kartı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
ram de alıcam800 lira 750 Tİ için fazla
ve işlemcim i3 2100 olduğu için maksimum seçeneğim bu diye düşünüyorum800 lira 750 Tİ için fazla
satıcı önerebilir misiniz güç kaynağım 300w 12v 19a yazıyor750ti alınmaz en kötü rx460 alın 2. el güvenebilirsiniz sıfır yok ama bende 2. el aldım 600tl ye rx460 deneyerek al sıkıntı çıkmaz
il neresi senin için bakıyımve işlemcim i3 2100 olduğu için maksimum seçeneğim bu diye düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
satıcı önerebilir misiniz güç kaynağım 300w 12v 19a yazıyor
bursail neresi senin için bakıyım
teşekkür ederim bu aradail neresi senin için bakıyım
i3 2100 ile darboğaz sıkıntısı vesaire olmaz değil miil neresi senin için bakıyım
ama bu 2. ellerdede iade sıkıntısı çok sorunlu i3 2100 ile darboğaz vesaire olur muEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bunu bulabildim alinabilir ama pazarlik yap 600 e verirse iyi
olmaz sanmam iadeye gelirsek güzelce alırsan bakarsan iade etmessin zatenama bu 2. ellerdede iade sıkıntısı çok sorunlu i3 2100 ile darboğaz vesaire olur mu