Hayırlı olsunArkadaşlar kiminin hayali kiminin yan gözle bile bakmayacağı bir ekran kartı olsada benim uzun zamandır istediğim bir ekran kartıydı bugun aldım 2.el temiz denk geldi sorun fln çıkarsa adam iade fln da alıcağını söyledi ekran kartım yokken i5 650 nin grafik özelliğini kullanarak bilgisayarımı kullanıyordum 4gb ram vardı pc yi kapatmıyordum Bile açılıp kapanması 4.23 dk sürüyordu baya zor oluyodu ama artık değil neyse aldığım için sevindim Allah herkese daha iyilerini nasip etsin şimdilik bu kadar. Alıntıyı görüntüle
aga sen niye övünüyon böyle her konudaBende rx6500xt aldığımda böyle mutlu olmuştum r5 230 dan geçtiğim için sonra 3060 6750xt ve şimdide 4090 kullanıyorum senin adına sevindim
aga sen niye övünüyon böyle her konuda
Teşekkürler arkadaşlar mesajlarınız içinArkadaşlar kiminin hayali kiminin yan gözle bile bakmayacağı bir ekran kartı olsada benim uzun zamandır istediğim bir ekran kartıydı bugun aldım 2.el temiz denk geldi sorun fln çıkarsa adam iade fln da alıcağını söyledi ekran kartım yokken i5 650 nin grafik özelliğini kullanarak bilgisayarımı kullanıyordum 4gb ram vardı pc yi kapatmıyordum Bile açılıp kapanması 4.23 dk sürüyordu baya zor oluyodu ama artık değil neyse aldığım için sevindim Allah herkese daha iyilerini nasip etsin şimdilik bu kadar. Alıntıyı görüntüle
Sağlık olsun kanka daha iyileri senin olsunBen alıcaktım la bunu .d neyse h.o
700Hayırlı olsun hocam. Ne kadar verdiniz karta?
Güzel fiyata almışsınız hayırlı olsun.Teşekkürler arkadaşlar mesajlarınız için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sağlık olsun kanka daha iyileri senin olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
700