Yeterlidir hayırlı olsun darısı başımızai3 3220 4+4 8gb RAM Asus gtx 760 2gb sisteme Asus 400w PSU yeter mi 12v 19a veriyor yetmezse aklımda thermaltake litepower 500w var o nasıl ?
Asus Modeli 8pin istiyor sadece molexten vermeyi düşündüm yetmezse 500w alıcamGTX 760'ın 170W gibi yüksek bir TDP değeri var. Oyun oynarken sistemin kapanma ihtimali çok yüksek. O ekran kartı için en az 500W güç kaynağı tavsiye ederim. Ayrıca 2 adet 6 pin güç girişi istiyor, 400W'lık bir güç kaynağında 2 tane 6 pin güç girişi olduğunu sanmıyorum.
O zaman sorun yokAsus Modeli 8pin istiyor sadece molexten vermeyi düşündüm yetmezse 500w alıcam
O ekran kartının 170W TDP değeri var. Yük altında daha fazla değerlere bile ulaşacaktır. 400W'lık bir PSU nasıl gayet yeterli olabiliyor ? Konu sahibinin güç kaynağı eski yani 12V kanalından tahmini olarak 228W verebiliyor, hatta yıllar geçtikçe bu değer düşer. Dediğim gibi nasıl gayet yeterli olabiliyor ?400W gayet yeterli çıkabilirsen 500W 80+ kaliteli bir şey alabilirsin ilerde daha rahat upgrade yaparsın.
170W TDP değeri olduğunu biliyorum, ek masraf olmasın diye ucu ucuna yeteceğini düüşünüyorum, idare etmesi açısından yeterli dedim ilerde sertifakalı ve kaliteli 500W 80+ alması en mantıklısı.O ekran kartının 170W TDP değeri var. Yük altında daha fazla değerlere bile ulaşacaktır. 400W'lık bir PSU nasıl gayet yeterli olabiliyor ? Konu sahibinin güç kaynağı eski yani 12V kanalından tahmini olarak 228W verebiliyor, hatta yıllar geçtikçe bu değer düşer. Dediğim gibi nasıl gayet yeterli olabiliyor ?