darariomus
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Hangisi daha iyi?
Gtx 960 daha iyidir ama Rx 560 alırdım. Bu arada kaç gb modelleri ?
bende şu anda rx 560 2gb var. Almak istediğim gtx 960 4gb. Hissedilir şekilde fark yaratır mı yoksa değiştirmeye değmez mi?Gtx 960 daha iyidir ama Rx 560 alırdım. Bu arada kaç gb modelleri ?
Rakip kartlar. Farkını 4GB olması hariç görmezsin.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende şu anda rx 560 2gb var. Almak istediğim gtx 960 4gb. Hissedilir şekilde fark yaratır mı yoksa değiştirmeye değmez mi?
Değmez dostum. Hiç gerek yokMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende şu anda rx 560 2gb var. Almak istediğim gtx 960 4gb. Hissedilir şekilde fark yaratır mı yoksa değiştirmeye değmez mi?
Nasıl görmezRakip kartlar. Farkını 4GB olması hariç görmezsin.
Değiştirme. Minimum RX 6500 XT ye geçmen gerekir fark görmek için.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaynak? Birbirine rakip çıkan kartlar bunlar performans olarak da çok yakınlar. Tek önemli fark VRAM.Nasıl görmez%50 daha güçlü gtx 960
hocam siz 2. el 2200 e 960 alıyodunuz rx 570 var 100 200 arttırsanız ya da 0 rx 6400Hangisi daha iyi?
dostum birbirine rakip kart demek zor bu rx560 ile gtx 960 a.Kaynak? Birbirine rakip çıkan kartlar bunlar performans olarak da çok yakınlar. Tek fark VRAM.
Kaynağın yanlış veriler gösterdiği için çoğu forumda yasaklanan userbenchmark mı?dostum birbirine rakip kart demek zor bu rx560 ile gtx 960 a.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bana kalırsa daha yüksek bir karta geçin işlemciniz darboğaz yapmaz ise. gtx 960 eski kart
Kaynağın yanlış veriler gösterdiği için çoğu forumda yasaklanan userbenchmark mı?
Öyle kaynaklara güvenmeyin. O site İntel ve Nvidia fanboyu gibi bir şey, İ9 9900K>R9 3950X diyordu en son
@Abdullah Hacıgül Bu forumda yasak olmaz biliyorum ama en azından bu ve darboğaz hesaplayıcı gibi saçma veriler veren sitelerin kullanımının önerilmdiğine dair bir madde eklense fena olmaz aslında.