Darbogaz olabilirMerhabalar GTX 970 ekran kartım var. İşlemci olarak 3600x almayı düşünüyorum darboğaz veya başka sıkıntılar çıkartır mı ?
işlemci darboğaz yaparMerhabalar GTX 970 ekran kartım var. İşlemci olarak 3600x almayı düşünüyorum darboğaz veya başka sıkıntılar çıkartır mı ?
işlemciye darboğaz yapar
Alın bakınBottleneck Calculator | PC Builds
We bring you a unique calculator for bottleneck and chokepoint problems in your computer. We will help you to choose most appropriate processor and graphic card for your PC. Our calculator offers you best solutions for reducing or removing bottleneck problems.pc-builds.com
İşlemci çok yüksek kalır, bence 3100+ 9700'i bir süre kullanın ekran kartı fiyatları düzelince de 1660 super ya da çıkarsa 3050 alın derim.Merhabalar GTX 970 ekran kartım var. İşlemci olarak 3600x almayı düşünüyorum darboğaz veya başka sıkıntılar çıkartır mı ? Başka hangi işlemcileri önerirsiniz ?
bu işelmci çoğu ekran kartını besliyor 2080 i bile besliyor 970i mi beslemeyecek asla darboğaz olmazMerhabalar GTX 970 ekran kartım var. İşlemci olarak 3600x almayı düşünüyorum darboğaz veya başka sıkıntılar çıkartır mı ? Başka hangi işlemcileri önerirsiniz ?
işlemci darboğaz yapar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne darboğazı?Darbogaz olabilir
işlemci darboğaz yapar
Bottleneck Calculator | PC Builds
We bring you a unique calculator for bottleneck and chokepoint problems in your computer. We will help you to choose most appropriate processor and graphic card for your PC. Our calculator offers you best solutions for reducing or removing bottleneck problems.pc-builds.comMesaj otomatik birleştirildi:
Alın bakın
Ezberci cevaplar. Gerçekten yazık. 3600X 3060 Ti gibi bir kartı sıkıntısız besliyor 1080P'de neyden bahsediyorsunuz?Darbogaz olabilir
işlemci darboğaz yapar
Darbogaz olabilir
Dayı bana niye kızgın atıyorsun dayıEzberci cevaplar. Gerçekten yazık. 3600X 3060 Ti gibi bir kartı sıkıntısız besliyor 1080P'de neyden bahsediyorsunuz?
O siteler her zaman doğru bilgi vermeyebiliyorDayı bana niye kızgın atıyorsun dayı