Neler Yeni

GTX 980 Ekran Kartı Alınır mı?

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
6,793
Soeum yukarıdaki gibi, AMD kanadındaki rakibi nedir? Bu ilandaki kart modeli nasıldır? Fiyatını hak ediyor mu? İlanı gördüğümde merak ettim, hem alınabilirse ekran kartı almak isteyen arkadaşlara da yardımcı olur? Teşekkürler...

Soeum yukarıdaki gibi, AMD kanadındaki rakibi nedir? Bu ilandaki kart modeli nasıldır? Fiyatını hak ediyor mu? İlanı gördüğümde merak ettim, hem alınabilirse ekran kartı almak isteyen arkadaşlara da yardımcı olur? Teşekkürler...
bu piyasada alınabilir bence rx580 ve gtx1060 gücünde bir kart

AMD tarafında R9 390X gücünde diye biliyorum. Attığınız ilandaki model güzel, 600W altı bir güç kaynağınız yoksa almanızı tavsiye etmem. 980/980Ti gibi kartlar çok güç çekiyor.

Peki kartın modeli nasıldır, ısınma sorunu var mıdır?
tam bir bilgim yok o konuda ama yoktur diye tahmin ediyorum ekran kartlarında dikkatimi çektiğine göre ısınma problemleri daha güncel kartlarda ortaya çıkıyor
eskinin ürünleri bir başkadır bee 😥
kalite konuşur kalite
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AMD tarafında R9 390X gücünde diye biliyorum. Attığınız ilandaki model güzel, 600W altı bir güç kaynağınız yoksa almanızı tavsiye etmem. 980/980Ti gibi kartlar çok güç çekiyor.
12v de 650w verebilen güç kaynağı yeterli oluyor bana 980ti ile

Almayacağım, eksi kartlardan çok anlamam o yüzden soruyorum. Fiyatına göre iyi mi, alınır mı?

tam bir bilgim yok o konuda ama yoktur diye tahmin ediyorum ekran kartlarında dikkatimi çektiğine göre ısınma problemleri daha güncel kartlarda ortaya çıkıyor
eskinin ürünleri bir başkadır bee 😥
kalite konuşur kalite

12v de 650w verebilen güç kaynağı yeterli oluyor bana 980ti ile
Teşekkür ederim.

Ben olsam güç tüketimi daha az olan güncel bir gpu tercih ederdim 6gb ve üstü
Teşekkür ederim, peki fiyatına göre iyi mi?

Kolay değil tabi ama 980 eski bir gpu satarken de baya ucuza gider

Evet, verimli bir Mining için en az 4 önerilen 6 GB VRAM gerekiyor diye biliyorum.
Mining için bu kartlara bakmak yanlış olur gtx 900 serisi ile mining olmuyor ayrıca 4gb kartlarla da mining yapılmaz en az 6gb olması lazım

Kolay değil tabi ama 980 eski bir gpu satarken de baya ucuza gider
valla nostaljisi yeter ben bu kartların kuşağında büyüdüm hey gidi günler beee
şöyle param olsa gtx700-900 serisinden set yaparım millet oyuncak araba biriktirir bende ekran kartı biriktirirdim

maalesef şuanda ekran kartlarının piyasası böyle mecbursan alınır yoksa tabi ki tercih etmem

Geri