Neler Yeni

Gtx 980ti için 500w 80plus power yeterlimi ?

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Hocam yeni power alma şansım yok yük altında sıkıntı çıkarır mı bilgisayarda takılı 500w 80p’lık psu ?
Kullandığınız monitör veya monitörlerin modellerini atarsanız daha iyi cevap verebilirim. Ayrıca harddiskin de modeli olursa daha iyi hesaplama yapılabilir

Lewa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Osman Gezici
Monitör olarak ne kullanıyorsunuz ? çift monitör mü ?. Bahsettiğiniz sistem 400ü aşacaktır monitör falan derken.Rahat etmek açısından biraz daha fazla almayı düşünün. İleride upgrade yapmayı düşünüyorsanız daha yüksek alın. Ben ileride upgradi rahat yapabilmek için psu'mu iyi seçtim
Psu şuan hazırda var yenisini alma şansım yok ekran kartını alıcaktım power sıkıntı çıkarır mı diye düşünüyordum

zor ucu ucuna besler beslemezse zaten reset atar sistem kendine sürekli yüke bindiği zamanlarda

Lewa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Osman Gezici
Asus
Kullandığınız monitör veya monitörlerin modellerini atarsanız daha iyi cevap verebilirim. Ayrıca harddiskin de modeli olursa daha iyi hesaplama yapılabilir
asus vg278q 144hz 1ms monitör var

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hdmi kablosunu nereye bağlıyorsunuz ? Prize mi yoksa kasaya mı ? 🤣
monitör gücü dışarıdan alıyor farkındasınız değil mi? telefon şarjı ile çalışan tv boxlar 4k çıkış veremezdi ona bakarsak.

Arkadaşlar 2.monitörümü bağladığımda bilgisayarım neden fazla watt harcıyor. Nedenini lütfen açıklar mısınız bilgileneyim?
hadi boş yapma milleti de yanlış yönlendirme

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar 2.monitörümü bağladığımda bilgisayarım neden fazla watt harcıyor. Nedenini lütfen açıklar mısınız bilgileneyim?
ne kadar fazla harcıyor? kaçtan kaça çıkıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,720
Üyeler
163,707
Son üye
legnikaaaa
Top Bottom