yani bu bilindik kartlar yani rtx namında 2060 3060 3050 gtx te 1050 1060 1080 1660 bu tarz şuanda kullanılan kartlarOnlarca kart var hepsinin listesini yapamayız istediğiniz belli özellikler veya fiyat var mı ?
1660Ti>1660S>1660>1650S>1650evet bu tarzda ama böyle çok pahalı olmayan kartlar olucak işte
GTX 10 serisine bakma eski kartlar bakacaksan rtx 2060 dan başlaevet bu tarzda ama böyle çok pahalı olmayan kartlar olucak işte
tamamdır zaten alıcağım zaman daha çok intel yoğunlaşmayı düşünüyorum dlss teknolojisi içinGTX 10 serisine bakma eski kartlar bakacaksan rtx 2060 dan başla
teşekkür ederim
elden almam lazım çok saçma gelebilir ama özel sebeblerden dolayı drek internetten söyleyemiyorum şuanlık düşüncem itopya mesela ve eğer bulursam duruma göre öyle yapmayı düşünüyorum15K Rx 6650xt sistemler var. İlla Nvidia olsun diyosan rtx 3060 12 GB sistem vardı.
Sıkıntı o zaman, vatandan veya itopyadan bütçenize uygun f/p sistem çıkmasını bekleyin. Evinize yakınsa ganeçer gaming mağazası veya tebilonun mağazasında gidebilirsiniz.elden almam lazım çok saçma gelebilir ama özel sebeblerden dolayı drek internetten söyleyemiyorum şuanlık düşüncem itopya mesela ve eğer bulursam duruma göre öyle yapmayı düşünüyorum
eğer ucuz bulursam karşı yakaya (anadoluya gidebilirim) ama şuanlık yakınlık bakımından bana itopya ve vatan yakınSıkıntı o zaman, vatandan veya itopyadan bütçenize uygun f/p sistem çıkmasını bekleyin. Evinize yakınsa ganeçer gaming mağazası veya tebilonun mağazasında gidebilirsiniz.