Hocam free sync amd ekran kartları için sadece freesync premium monitorlerde g-sync özelliğini kullanabilirsiniz. Bu monitorlerinde en ucuzları yaklaşık 1600tl'den başlıyor.Zotac NVIDIA GeForce GTX 1650 AMP Core ZT-T16520J-10L 4 GB 128 Bit GDDR6 Ekran Kartı bu ekran kartını aldım ve bir tanede monitör buldum uygun fiyatlı ama şimdi karşıma freesync teknolojisi çıktı ben bu ekran kartıyla freesync bir monitör alsam bu teknolojiyi kullanabilir miyim
kullanabilirsem birde bana ekran kartıma göre 24inç lik 900Tl bandında bir monitör önerebilir misiniz?
aslında hatırladığım kadarıyla freesync nvidia için güncellenip uyum sağladı en azından ben öyle hatırlıyorumHocam free sync amd ekran kartları için sadece freesync premium monitorlerde g-sync özelliğini kullanabilirsiniz. Bu monitorlerinde en ucuzları yaklaşık 1600tl'den başlıyor.
DP kablosu varsa kullanabilirsiniz elbette.
Hocam freesync monitorlerde g-sync kullanılmıyor benim monitorum freesync premium bu sayede kullanabiliyorum.aslında hatırladığım kadarıyla freesync nvidia için güncellenip uyum sağladı en azından ben öyle hatırlıyorum
Arkadaşlar benim yazacaklarımı yazmış oluyorlar o yüzden. Sen hep öyle denk gelmişin yoksa normalde çok yazarım bendevesemir senin cevapları ne zaman gösem yazmak yerine alıntılıyorsun yada alıntılıyıp eklenti yapıyorsun
Burada böyle. En azından kendisi yazmış gibi kopyala yapıştır yapılmıyor. Seviyorum bu özelliğini şahsen buranın.vesemir senin cevapları ne zaman gösem yazmak yerine alıntılıyorsun yada alıntılıyıp eklenti yapıyorsun
peki hocam ben aşagıdaki monitörü alsam bi sıkıntı yaşarmıyımHocam freesync monitorlerde g-sync kullanılmıyor benim monitorum freesync premium bu sayede kullanabiliyorum.
Hocam sıkıntı yaşamazsınız fakat nvidia g-sync özelliğini kullanamazsınız.peki hocam ben aşagıdaki monitörü alsam bi sıkıntı yaşarmıyım
HP V24 24" 75Hz 1ms (Analog+HDMI) Full HD Monitör 9SV73AA