Neler Yeni

GTX1650 freesync teknolojisi desteklermi?

Gültekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Gültekin Ünal

Zotac NVIDIA GeForce GTX 1650 AMP Core ZT-T16520J-10L 4 GB 128 Bit GDDR6 Ekran Kartı bu ekran kartını aldım ve bir tanede monitör buldum uygun fiyatlı ama şimdi karşıma freesync teknolojisi çıktı ben bu ekran kartıyla freesync bir monitör alsam bu teknolojiyi kullanabilir miyim​

kullanabilirsem birde bana ekran kartıma göre 24inç lik 900Tl bandında bir monitör önerebilir misiniz?

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada

Zotac NVIDIA GeForce GTX 1650 AMP Core ZT-T16520J-10L 4 GB 128 Bit GDDR6 Ekran Kartı bu ekran kartını aldım ve bir tanede monitör buldum uygun fiyatlı ama şimdi karşıma freesync teknolojisi çıktı ben bu ekran kartıyla freesync bir monitör alsam bu teknolojiyi kullanabilir miyim​

kullanabilirsem birde bana ekran kartıma göre 24inç lik 900Tl bandında bir monitör önerebilir misiniz?
Hocam free sync amd ekran kartları için sadece freesync premium monitorlerde g-sync özelliğini kullanabilirsiniz. Bu monitorlerinde en ucuzları yaklaşık 1600tl'den başlıyor.

tahay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Taha Yılmaz Başaran
Hocam free sync amd ekran kartları için sadece freesync premium monitorlerde g-sync özelliğini kullanabilirsiniz. Bu monitorlerinde en ucuzları yaklaşık 1600tl'den başlıyor.
aslında hatırladığım kadarıyla freesync nvidia için güncellenip uyum sağladı en azından ben öyle hatırlıyorum

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
aslında hatırladığım kadarıyla freesync nvidia için güncellenip uyum sağladı en azından ben öyle hatırlıyorum
Hocam freesync monitorlerde g-sync kullanılmıyor benim monitorum freesync premium bu sayede kullanabiliyorum.

tahay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Taha Yılmaz Başaran
vesemir senin cevapları ne zaman gösem yazmak yerine alıntılıyorsun yada alıntılıyıp eklenti yapıyorsun

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
vesemir senin cevapları ne zaman gösem yazmak yerine alıntılıyorsun yada alıntılıyıp eklenti yapıyorsun
Arkadaşlar benim yazacaklarımı yazmış oluyorlar o yüzden. Sen hep öyle denk gelmişin yoksa normalde çok yazarım bende :D

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Burada böyle. En azından kendisi yazmış gibi kopyala yapıştır yapılmıyor. Seviyorum bu özelliğini şahsen buranın.

Gültekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Gültekin Ünal
Hocam freesync monitorlerde g-sync kullanılmıyor benim monitorum freesync premium bu sayede kullanabiliyorum.
peki hocam ben aşagıdaki monitörü alsam bi sıkıntı yaşarmıyım

HP V24 24" 75Hz 1ms (Analog+HDMI) Full HD Monitör 9SV73AA​

Top Bottom