1650ti bütçeni arttırabilirsen ama laptop önermiyorum ısınma sorunu çok fazlahangisini seçmeliyim laptoplarda?
tabikide 1650 ti 1650 alınmazhangisini seçmeliyim laptoplarda?
her laptop ısınır ve soğutması iyi olsa bile performans arttırarak ısınır öyle bisey yok istersen sogutucu alırsın dinleme senevet ama sogutucu alanabilir?
pek bir işe yaramaz max 3 8 arası derece oynuyor en iyi soğutucularda bile benim kuzenim monster kullanıyor 2060 i7 10. nesil 90 dereceleri gördüevet ama sogutucu alanabilir?
tabikide 1650 ti 1650 alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
her laptop ısınır ve soğutması iyi olsa bile performans arttırarak ısınır öyle bisey yok istersen sogutucu alırsın dinleme sen
60hz bence 120hz kesin yazardı yoksabu PC 120hz mı ekranıMonster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar
Notebook modellerine en yeni nesil işlemci ve ekran kartlarını kullanan Monster'ın, adını Türk mitolojisinden alan dizüstü bilgisayar serilerini inceleyin!www.monsternotebook.com.tr
90 derece bir laptop için fazla değil.pek bir işe yaramaz max 3 8 arası derece oynuyor en iyi soğutucularda bile benim kuzenim monster kullanıyor 2060 i7 10. nesil 90 dereceleri gördü