Bütçen Varsa Tavsiye Ederim .yeni kasa topluyorum dostlar güç kaynağı 750W yeterlimi bilgisi olan bilgilendirirse çok sevinirim.
İŞLEMCİ : İntel Core i9 14900KF
E.KARTI : GIGABYTE RTX 4060 Tİ
RAM : CORSAİR 16X2 32 GB DDR 5 6000MHZ
yeterli ama o ekran kartı çok düşük kalmışyeni kasa topluyorum dostlar güç kaynağı 750W yeterlimi bilgisi olan bilgilendirirse çok sevinirim.
İŞLEMCİ : İntel Core i9 14900KF
E.KARTI : GIGABYTE RTX 4060 Tİ
RAM : CORSAİR 16X2 32 GB DDR 5 6000MHZ
valorant oyuncusu olduğum için işlemciye biraz önem verdim750w bu hali ile yeterli olucaktır. niye bu kadar uçuk bir işlemci tercih ettiniz
bütçem bukadar :/yeterli ama o ekran kartı çok düşük kalmış
Birazvalorant oyuncusu olduğum için işlemciye biraz önem verdim
onun yerine 7800X3D alirsaniz cok daha fazla performans verir on bellek sayesinde.bütçem bukadar :/
bütçem bukadardı valorant işlemci odaklı bi oyun olduğu için işlemciyi yüksek tercih ettim750w yeterli olacaktir ama ekran karti yukseltirseniz degisim sart. Acaba neden boyle orta segment bir GPU ile bu kadar ust duzey bir CPU sectiniz?
biraz mı :d oyun için alıyorsanız sadece 7800x3d alınvalorant oyuncusu olduğum için işlemciye biraz önem verdim
itopya hazır sistemlerden oluşturdum başka türlü bulamadım intel işlemci harici seçilmiyor bu modeldeBiraz
Mesaj otomatik birleştirildi:
onun yerine 7800X3D alirsaniz cok daha fazla performans verir on bellek sayesinde.
yanlış tercih etmişsiniz. 7800x3d ve rtx 4070s yapılırdıbütçem bukadar :/