Neler Yeni

Güç Kaynağı Önerisi Vatan Bilgisayardan

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
sende patlamadı diye kalitesiz olduğunu değiştirmez zaten iyi olan 1 tane var oda vatanda yok
Çok ön yargılı davranmıyor musun rampage psu iyi olduğunu iddia etmiyorum zaten ama kullandığım bir şey işine yarayacaksa neden olmasın ayrıca şuan ofiste 10 tane bilgisayar var bunların hepsinde rampage psu var

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Çok ön yargılı davranmıyor musun rampage psu iyi olduğunu iddia etmiyorum zaten ama kullandığım bir şey işine yarayacaksa neden olmasın ayrıca şuan ofiste 10 tane bilgisayar var bunların hepsinde rampage psu var
WoW Beyrut v2 Dikkat et trafodan akım fazla geldiğinde bir koku gelir sizde mangal yaparsınız

Scaredy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
x x
yalnız o güç kaynağını ben halen kullanıyorum bir sıkıntı yok zaten özellikle bu psu önerdim kullandığım için 1 senee oldu

Dostum aynısını şuan bu pc de kullanıyorum sesi çok fazla tamam canlı bomba değil ama fanı sanki kendini atacakmış gibi ses çıkarıyor.

(Bu psu yu kullanırken 10 - 20 kere elektrik kesintisi yaşadım bir sıkıntı yaşamadım fakat bu psu yerine başka marka tercih edebilirim daha sessiz/az elektrik tüketen)

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Ekran Alıntısı.PNG

rampage bile ürününü biliyor :D

Batuhan5356

80+ Silver
9400F çöp bir işlemci. 1650super ile gitmez.
abartma istersen o kadarda kötü değil :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
rampage bile ürününü biliyor :D
alev alev :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi günler Vatan Bilgisayardan alabileceğim 650 TL ye kadar en iyi psu yu önerir misiniz ? İ5 9400f+gtx 1650Super
https://www.vatanbilgisayar.com/coo...-2xeps-aktif-pfc-120mm-fanli-guc-kaynagi.html (y)

Top Bottom