Hayır efendim PCI kısımlarına takabilirsiniz PCI girişievet takabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
oraya 8pinlik güç kablosu nu takıyor sun diğer 8pini işe ekran kartına takiyorsun
3 tane CPU girişinin mantığı yok. Madem üç tane var niye kutudan 2 tane CPU kabalosu çıkıyor? Veya neden 3 PCI konektörü var da 8 tane 6+2 çıkıyor? 1 konektörden 2 tane 6+2 verebiliyorum 8 tanesi için 4 tane konektör gerekiyor. Aynı modelin 750Watt'lığında neden aynı yazı içerisinde?3 tane cpu 3 tane pci girişi var
o zaman fikrim yok ama hocam psuda 3cpu 3pci girişi görünüyor3 tane CPU girişinin mantığı yok. Madem üç tane var niye kutudan 2 tane CPU kabalosu çıkıyor? Veya neden 3 PCI konektörü var da 8 tane 6+2 çıkıyor? 1 konektörden 2 tane 6+2 verebiliyorum 8 tanesi için 4 tane konektör gerekiyor. Aynı modelin 750Watt'lığında neden aynı yazı içerisinde?
CPU ya sadece CPU takılır diye biliyorum gpu takılmıyor çünkü yüksek watt vermiyor galibaAlıntıyı görüntüle
Kırmızıların hepsine PCI Express takabilir miyim? CPU yazınca kafam karıştı sadece CPU takılabilir olarak algıladım.
Alakası yok. CPU/PCI yazıyor 750 Watt'lık modelinde. Muhtemelen takılıyor. Takılmasa zaten niye 3 CPU yaparsın ki? 3 CPU kablosu ile neyi besleyeceksin hangi işlemciyi besleyeceksin? Ya da o zaman niye kutuda 2 tane CPU kablosu çıkıyor? Veya 8 tane PCI kablosu çıkıyor? Aynı markanın aynı modelinde PCI/CPU yazıyor ve takılabiliyor. Bunda ayrı yazmışlar sadece.CPU ya sadece CPU takılır diye biliyorum gpu takılmıyor çünkü yüksek watt vermiyor galiba
Mantıklı ozaman takılırAlakası yok. CPU/PCI yazıyor 750 Watt'lık modelinde. Muhtemelen takılıyor. Takılmasa zaten niye 3 CPU yaparsın ki? 3 CPU kablosu ile neyi besleyeceksin hangi işlemciyi besleyeceksin? Ya da o zaman niye kutuda 2 tane CPU kablosu çıkıyor? Veya 8 tane PCI kablosu çıkıyor? Aynı markanın aynı modelinde PCI/CPU yazıyor ve takılabiliyor. Bunda ayrı yazmışlar sadece.