Neler Yeni

Güç kaynağı PCI Express hakkında

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
6.PNG

Kırmızıların hepsine PCI Express takabilir miyim? CPU yazınca kafam karıştı sadece CPU takılabilir olarak algıladım.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,911
İsim
Mert Can Ergün
evet takabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

oraya 8pinlik güç kablosu nu takıyor sun diğer 8pini işe ekran kartına takiyorsun

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet takabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

oraya 8pinlik güç kablosu nu takıyor sun diğer 8pini işe ekran kartına takiyorsun
Hayır efendim PCI kısımlarına takabilirsiniz PCI girişi
mağazanın cevabı bu. Eğer bu doğruysa niye 3 tane CPU girişli PSU yapılır? Veya neden PSU'nun yanında 8 tane PCI Express kablosu gelir? Ürün Super GD+ 1050W. Aynısının 750 Watt'ına da baktım onda PCI/CPU yazıyor. Yani hem CPU hem de PCI takabiliyoruz. Ancak satıcının cevabı beni tereddüte düşürdü.

Son düzenleme:

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
3 tane cpu 3 tane pci girişi var

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
3 tane cpu 3 tane pci girişi var
3 tane CPU girişinin mantığı yok. Madem üç tane var niye kutudan 2 tane CPU kabalosu çıkıyor? Veya neden 3 PCI konektörü var da 8 tane 6+2 çıkıyor? 1 konektörden 2 tane 6+2 verebiliyorum 8 tanesi için 4 tane konektör gerekiyor. Aynı modelin 750Watt'lığında neden aynı yazı içerisinde?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
3 tane CPU girişinin mantığı yok. Madem üç tane var niye kutudan 2 tane CPU kabalosu çıkıyor? Veya neden 3 PCI konektörü var da 8 tane 6+2 çıkıyor? 1 konektörden 2 tane 6+2 verebiliyorum 8 tanesi için 4 tane konektör gerekiyor. Aynı modelin 750Watt'lığında neden aynı yazı içerisinde?
o zaman fikrim yok ama hocam psuda 3cpu 3pci girişi görünüyor

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,369
İsim
Bilal Tepe

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
CPU ya sadece CPU takılır diye biliyorum gpu takılmıyor çünkü yüksek watt vermiyor galiba
Alakası yok. CPU/PCI yazıyor 750 Watt'lık modelinde. Muhtemelen takılıyor. Takılmasa zaten niye 3 CPU yaparsın ki? 3 CPU kablosu ile neyi besleyeceksin hangi işlemciyi besleyeceksin? Ya da o zaman niye kutuda 2 tane CPU kablosu çıkıyor? Veya 8 tane PCI kablosu çıkıyor? Aynı markanın aynı modelinde PCI/CPU yazıyor ve takılabiliyor. Bunda ayrı yazmışlar sadece.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,369
İsim
Bilal Tepe
Alakası yok. CPU/PCI yazıyor 750 Watt'lık modelinde. Muhtemelen takılıyor. Takılmasa zaten niye 3 CPU yaparsın ki? 3 CPU kablosu ile neyi besleyeceksin hangi işlemciyi besleyeceksin? Ya da o zaman niye kutuda 2 tane CPU kablosu çıkıyor? Veya 8 tane PCI kablosu çıkıyor? Aynı markanın aynı modelinde PCI/CPU yazıyor ve takılabiliyor. Bunda ayrı yazmışlar sadece.
Mantıklı ozaman takılır

Top Bottom