Neler Yeni

Güç kaynağım patladı

Vangera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
burak kül
Öncelikle herkese merabalar 30 dk önce oyunda lobideydim bi anda pc kapandı ve güç kaynağından ses, koku ve ışık çıktı şalterler attı güc kaynağım antec 650w sonra kasanın bütün kablolarını söktüm 5dk sonra eğer tekrar bir şey olursa müdahale etmenin daha kolay olcağı bir köşeye geçirdim ve güc tuşuna bastım ışıklar yandı ama dediğim gibi kabloları söktügum icin görüntuyu kontrol edemedim etmek içim kasayı kapattım ve ekrana bağlayıp tekrar güç tuşuna bastım ama bu sefer kasaba tık bile olmadı anakartta ve psu da görünürde bir yanık izi vb yok görüşleriniz nelerdir

LaMeloo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ege
Alırken güç kaynağı kasanın içindemiydi

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
koku ses geldiyse şuanda da çalışmıyorsa yanmıştır işte düşükte olsa diğer parçalara zarar verme ihtimali var özellikle ekran kartını başka bir psu ile test edebiliyorsan test et

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Yeni psu ile sistemi kontrol etmelisin bence en kolay yolu Bi bilgisayarcıya göstermek ancak ödeme yapıcağınızı da söyleyin yanaşmazlar yoksa psu takıp sistemi çalıştırmak la uğraşmaya

Vangera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
burak kül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alırken güç kaynağı kasanın içindemiydi
Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesin patladıkdan sonra öğrenmistir markasını
Bilgisayarlar hakkında bilgisi olduğum kanısına nerden vardın acaba? Yani bu şekilde konuşmana gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam inşallah bir şey olmamistir
İnsallah hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ömer yamaç
Öncelikle herkese merabalar 30 dk önce oyunda lobideydim bi anda pc kapandı ve güç kaynağından ses, koku ve ışık çıktı şalterler attı güc kaynağım antec 650w sonra kasanın bütün kablolarını söktüm 5dk sonra eğer tekrar bir şey olursa müdahale etmenin daha kolay olcağı bir köşeye geçirdim ve güc tuşuna bastım ışıklar yandı ama dediğim gibi kabloları söktügum icin görüntuyu kontrol edemedim etmek içim kasayı kapattım ve ekrana bağlayıp tekrar güç tuşuna bastım ama bu sefer kasaba tık bile olmadı anakartta ve psu da görünürde bir yanık izi vb yok görüşleriniz nelerdir
Evinde multimetre varsa çıkış gerilimlerini kontrol edebilirsin yoktur diye düşünüyorum ufak led falan varsa evde 5v çıkışını en azından test edenilirsin

Top Bottom