Neler Yeni

Çözüldü✓ Güç Kaynağımın -5V'tı Çalışmıyor

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kimseler duymasın
Güç Kaynağımın -5V'tı çalışmıyor ne gibi sorunlara yol açar egzoz fanımın yeşil ışığı gidip geliyor arada bir mavi ekran vs veriyodu çok fena kasıyodu bende daha yeni format attım -5V'tın çalışmaması bu gibi sorunlara yol açarmı?
GÜÇ KAYNAĞIM;

BeKo'O

80+ Silver
Hocam zaten gidip en dandik PSU'yu almışın ucuza kaçmışın, 2 hafta içinde aldıysan çabuk iade et. Ya da değişimini isteyip hızlıca satışa çıkar.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Güç Kaynağımın -5V'tı çalışmıyor ne gibi sorunlara yol açar egzoz fanımın yeşil ışığı gidip geliyor arada bir mavi ekran vs veriyodu çok fena kasıyodu bende daha yeni format attım -5V'tın çalışmaması bu gibi sorunlara yol açarmı?
GÜÇ KAYNAĞIM;
-5 volt zaten çalışmaz onun diğer bir adı pg yani power good kablosudur.

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kimseler duymasın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam zaten gidip en dandik PSU'yu almışın ucuza kaçmışın, 2 hafta içinde aldıysan çabuk iade et. Ya da değişimini isteyip hızlıca satışa çıkar.
kral 2 senedir kullanıyorum zamanında vatandan hazır sistem aldım bu vardı içinden
Mesaj otomatik birleştirildi:

-5 volt zaten çalışmaz onun diğer bir adı pg yani power good ışığıdır.
nasıl çalışmaz kaç tane psu da çalışıyor bi bendemi çalışmıyor

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
GÜÇ KAYNAĞIM;
Hocan psu RTX DANDIK gibi duruyor

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
kral 2 senedir kullanıyorum zamanında vatandan hazır sistem aldım bu vardı içinden

dostum dediğim -5 volt onlardada çalışmıyor. power good sinyali düzgün olmadığı için ışık yanmıyordur.

BeKo'O

80+ Silver

OccT indir PSU testi yap 5dk kadar

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655

Yani bu kadar eminsen neden konu actinki

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kimseler duymasın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum dediğim -5 volt onlardada çalışmıyor. power good sinyali düzgün olmadığı için ışık yanmıyordur.
nasıl çalışmıyor teknik serviste çalışıyorum günde kaç tane psu test ediyorum cihazı mevcut bizde hangi watların çalışmadıgını gösteriyo

Hocan psu RTX DANDIK gibi duruyor
kral artık dandikliğini bırakın soruma kimse cevap vermiyor zaten b*k gibi psu ona dicek yok

Yani bu kadar eminsen neden konu actinki
ne alaka dostum ben ne sordum biz neyi tartışıyoruz

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
nasıl çalışmıyor teknik serviste çalışıyorum günde kaç tane psu test ediyorum cihazı mevcut bizde hangi watların çalışmadıgını gösteriyo

kral artık dandikliğini bırakın soruma kimse cevap vermiyor zaten b*k gibi psu ona dicek yok
elinde multimetre varsa. bütün çıkışları kontrol et. düşük voltaj varmı diye. varsa kondansatörlerden biri şişmiş olabilir. içini açıp kontrol etmen lazım. yada güç çıkışlarını kontrol eden çipte de sıkıntı olmuş olabilir. kontrol etmeden bilemezsin.

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kimseler duymasın
elinde multimetre varsa. bütün çıkışları kontrol et. düşük voltaj varmı diye. varsa kondansatörlerden biri şişmiş olabilir. içini açıp kontrol etmen lazım. yada güç çıkışlarını kontrol eden çipte de sıkıntı olmuş olabilir. kontrol etmeden bilemezsin.
elimde psu kontrol cihazı var anakarta güç veren kabloyu takıyosun hangi wat çalışmıyor gösteriyo bendede -5 çalışmıyor ne gibi sorunlara yol açar

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz

ne alaka dostum ben ne sordum biz neyi tartışıyoruz
o hangi wattların çalışmadığını gösteren cihaz bende de var 5 tl ye aldım. :)

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kimseler duymasın
Top Bottom