Neler Yeni

Yardım Güç kaynağını 24 pinden kısa devre yapmadan nasıl çalıştırabilirim?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar selam. Bir mining sistemim var 3 adet ekran kartım, 2 adet anakartım ve 2 adet de güç kaynağım var. İlk güç kaynağımda ki bütün çıkışlar 3 karti ve bir tane riserı beslemeye müsait. Kalan bir kartın güç girişlerini 1. güç kaynağımdan, riser için gerekli olan 6 pin gücüde 2. güç kaynağımdan aldım. Elimde çoğaltıcı olsa 1. güç kaynağım zaten hepsine yetecek kadar güçlü. Şimdi sorun şu ki bir şekilde 2. güç kaynağımı çalıştırmam lazım. Yoksa 3. kartım çalışmıyor. Güç kaynağının 24 pinini anakarta bağladım fakat nasıl açacağım konusunda bir fikrim yok. Dediğim gibi 24 pine kısa devre yaparak açmak istemiyorum daha kalıcı bir şey lazım bana.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar selam. Bir mining sistemim var 3 adet ekran kartım, 2 adet anakartım ve 2 adet de güç kaynağım var. İlk güç kaynağımda ki bütün çıkışlar 3 karti ve bir tane riserı beslemeye müsait. Kalan bir kartın güç girişlerini 1. güç kaynağımdan, riser için gerekli olan 6 pin gücüde 2. güç kaynağımdan aldım. Elimde çoğaltıcı olsa 1. güç kaynağım zaten hepsine yetecek kadar güçlü. Şimdi sorun şu ki bir şekilde 2. güç kaynağımı çalıştırmam lazım. Yoksa 3. kartım çalışmıyor. Güç kaynağının 24 pinini anakarta bağladım fakat nasıl açacağım konusunda bir fikrim yok. Dediğim gibi 24 pine kısa devre yaparak açmak istemiyorum daha kalıcı bir şey lazım bana.
Hiç bir şey anlamadım.
Ekran kartı gücü 24 pinden almaz 12V 4 Pinlik işlemci kablosundan alır.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven

Buyrun bu ürünü kullanıyorum. Bundan mı bahsediyorsun anlamadım ama?

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Yunus
Anakart üstündeki powersw çıkışlarına tornavida ile bas açılır.

Ha kısa devre ile uğraşmak istemiyorsan yaz buton satılıyor link atarım.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç bir şey anlamadım.
Ekran kartı gücü 24 pinden almaz 12V 4 Pinlik işlemci kablosundan alır.

Anakart üstündeki powersw çıkışlarına tornavida ile bas açılır.

Ha kısa devre ile uğraşmak istemiyorsan yaz buton satılıyor link atarım.

Anlatamamış olabilirim durum benim içinde biraz karışık. 24 pin derken anakartın güç kablosundan bahsediyordum ekran kartının değil. 3 tane ekran kartım var. Biri direk anakarta bağlı, diğer ikisi de riser ile bağlı. Kullandığım ana güç kaynağım hepsine yetecek kadar güç kablosuna sahip sadece 2. riserıma yetmiyor. Bunun için ise 2. güç kaynağımı kullandım. Güç kaynağının 24 pin ile anakarta bağlı olması lazım sanırım bu yüzden 2. anakartımı 2. güç kaynağıma bağladım. Şimdi anakart üstündeki powersw çıkışları ile güç kaynağımı çalıştırabilir miyim? Eğer çalıştıramazsam dediğiniz buton daha mantıklı çünkü bildiğim kadarıyla kısa devreyi bitirdiğim an güç gidiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ürün tam olarak nedir? Anlamadım.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Anlatamamış olabilirim durum benim içinde biraz karışık. 24 pin derken anakartın güç kablosundan bahsediyordum ekran kartının değil. 3 tane ekran kartım var. Biri direk anakarta bağlı, diğer ikisi de riser ile bağlı. Kullandığım ana güç kaynağım hepsine yetecek kadar güç kablosuna sahip sadece 2. riserıma yetmiyor. Bunun için ise 2. güç kaynağımı kullandım. Güç kaynağının 24 pin ile anakarta bağlı olması lazım sanırım bu yüzden 2. anakartımı 2. güç kaynağıma bağladım. Şimdi anakart üstündeki powersw çıkışları ile güç kaynağımı çalıştırabilir miyim? Eğer çalıştıramazsam dediğiniz buton daha mantıklı çünkü bildiğim kadarıyla kısa devreyi bitirdiğim an güç gidiyor.

24 pinin bağlı olduğu anakartın POWER_SW'sine kısa devre yaptırırsan güç kaynağı çalışır.

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Anakarta takmak ya da kısa devre ettirmek dışında pek çareniz yok. Doğrudan açamazsınız.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
24 pinin bağlı olduğu anakartın POWER_SW'sine kısa devre yaptırırsan güç kaynağı çalışır.
Konu sahibi onun farkında zaten. Amaç kısa devre yaptırmadan çalıştırmak.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Konu sahibi onun farkında zaten. Amaç kısa devre yaptırmadan çalıştırmak.
Yok bu şekilde de benim için olur. Ben sadece direk 24 pinden yapmak istemedim çünkü o benim için kalıcı bir çözüm olmuyor. Arkadaşın dediği gibi çalıştırmayı deniyorum şuan.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Bu ürün işinizi görecektir hocam. Daha uyguna var mı bilmiyorum.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,146
Üyeler
159,580
Son üye