Neler Yeni

Çözüldü✓ Güç kaynağını değişmem gerekir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Saltuk Emir

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
İlk defa duydum... Yutüpde inceleme videoları var mı diye bir baktın mı? Yoksa bile ben olsam çalıştırırdım, eğer psu sağlam ise sıkıntısız çalışacaktır yok ileride de bozulsa ilk önce sigortası vardır o yanar, yani kendini imha eder, bileşenlere zarar gelme olasılığı azdır eğer sertifikası gerçek ise yani sahte sertifika şeklinde satmıyorlarsa....

Ayrıca sistem hazır sistem ise garantisi vardır ama sonradan uğraştıracak bir yerden alıyorsan orası başka.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Saltuk Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk defa duydum... Yutüpde inceleme videoları var mı diye bir baktın mı? Yoksa bile ben olsam çalıştırırdım, eğer psu sağlam ise sıkıntısız çalışacaktır yok ileride de bozulsa ilk önce sigortası vardır o yanar, yani kendini imha eder, bileşenlere zarar gelme olasılığı azdır eğer sertifikası gerçek ise yani sahte sertifika şeklinde satmıyorlarsa....

Ayrıca sistem hazır sistem ise garantisi vardır ama sonradan uğraştıracak bir yerden alıyorsan orası başka.
Garanti var onda sıkıntı yok ama ben sadece fazla ses çıkarır mı diye düşünüyorum açıkçası

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Selim
Garanti var onda sıkıntı yok ama ben sadece fazla ses çıkarır mı diye düşünüyorum açıkçası
Ses çıkarma derken? Psu dan hadi fan sesi gelsin tozlaninca. Baska turlu bir ses geliyosa o psu çöp olmustur zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Saltuk Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,754
Üyeler