Neler Yeni

Güç Kaynağını Kapatmam Doğru mu?

kaan1430

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kaan
Kasa da Anakarttan Bilgisayarı kapadığımda rgb bi ışık çıktığı için kasanın güç kaynağındaki anahtarı kapayıp elektrik akışını kesiyorum hergün yapmam zararlımıdır?

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
Kasa da Anakarttan Bilgisayarı kapadığımda rgb bi ışık çıktığı için kasanın güç kaynağındaki anahtarı kapayıp elektrik akışını kesiyorum hergün yapmam zararlımıdır?
ben 2.5 yıldır istisnasız her gün yapıyorum. Bir sıkıntı cıkmadı. Ama oradaki tusun islevini yerini getirememe sorunu ortaya cıkabilir diye biliyorum.

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
bu çok zahmetli sanki her gün anahtardan kapatmak ek olarak biosdan ayarı vardı onun pc kapanınca gücün kesilmesiyle ilgili hatırlamıyorum şuan hiç

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Uzun süre öyle kalırsa Bios pili tükenir ve saat ve tarih ayarları bozulur.

ConquerorXIV

80+ Gold
switchli akım korumalı priz kullanabilirsin

Her yatmanda o tuştan kapatacaksan PSU'yu eğer, o tuş fazla dayanmaz bozulur gider. O tuş PC toz temizliği zamanı dışında ellenmesi gereken bir tuş değildir ve risklidir.

On konumunda Standby konumunda olur zaten sistem. Çok çok az güç tüketir ve zırt bırt kapayıp açmaktan daha sağlıktır böyle durması.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Zararı olmaz ancak çoğu PSU'larda o tuşlar her gün kullanılacak kadar dayanıklı mıdır bilmem. Ayrıca dediğiniz sorun muhtemelen birkaç güç ayarıyla değişecek bir durum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,442
Üyeler
166,212
Son üye
Comiryo
Top Bottom