Reload 80+ Bronze Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 696 Dahası Reaksiyon skoru 135 İsim Ferhat Bilgi Bugün, 13:33 #1 Arkadaşlar bir şekilde güilded hesabını açtım ama ekran paylaşmayı bulamadı ekran paylaşma var mı varsa nerede anlatabilir misiniz
Arkadaşlar bir şekilde güilded hesabını açtım ama ekran paylaşmayı bulamadı ekran paylaşma var mı varsa nerede anlatabilir misiniz
Light 80+ Bronze Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 874 Dahası Reaksiyon skoru 392 İsim Arda Yıldırım Bugün, 13:36 #2 Reload yazmış: Arkadaşlar bir şekilde güilded hesabını açtım ama ekran paylaşmayı bulamadı ekran paylaşma var mı varsa nerede anlatabilir misiniz Devamı için tıklayın... Var ama ona özel oda açmanız lazım.
Reload yazmış: Arkadaşlar bir şekilde güilded hesabını açtım ama ekran paylaşmayı bulamadı ekran paylaşma var mı varsa nerede anlatabilir misiniz Devamı için tıklayın... Var ama ona özel oda açmanız lazım.
Reload 80+ Bronze Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 696 Dahası Reaksiyon skoru 135 İsim Ferhat Bilgi Bugün, 13:37 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Light yazmış: Var ama ona özel oda açmanız lazım. Devamı için tıklayın... Pcde var sanırım sadece mobil bakıyorum bulamadım Mesaj otomatik birleştirildi: Bugün, 13:39 Aynı şeyleri yaptım ama yok
Light yazmış: Var ama ona özel oda açmanız lazım. Devamı için tıklayın... Pcde var sanırım sadece mobil bakıyorum bulamadım Mesaj otomatik birleştirildi: Bugün, 13:39 Aynı şeyleri yaptım ama yok