Neler Yeni

Gümrüge Giren Toyota Supra Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Seni Hiç Alakadar Etmesz
Dostlar selam illa görmüşsünüzdür gümrüge 450k ya supra girdi tabi ihale şeklinde gümrüge kaptıran arkadaş 7 milyon aşağısı geçersiz diyor şanzıman ve motor yok 18 milyon diyor degeri millete meydan okuyor ne düşünüyorsunuz bence kaptıran adam alacak

the_vrboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
seyfettin sari
Dostlar selam illa görmüşsünüzdür gümrüge 450k ya supra girdi tabi ihale şeklinde gümrüge kaptıran arkadaş 7 milyon aşağısı geçersiz diyor şanzıman ve motor yok 18 milyon diyor degeri millete meydan okuyor ne düşünüyorsunuz bence kaptıran adam alacak
aracin motoru yok 2.0 tdi mi koayacak alan arkadaş

Mert_007

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
O ihale normal sıradan birine düşmez mafya vs. Üst düzey ve tehlikeli adamları sokarlar işin içine kime düşer onu bilmiyorum ama yüksek ihtamal o tür gücü yüksek olana düşer

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Seni Hiç Alakadar Etmesz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aracin motoru yok 2.0 tdi mi koayacak alan arkadaş
Kaptıran arkadaşda 2jz motor sanırım o alırsa o takıp sergileyecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

O ihale normal sıradan birine düşmez mafya vs. Üst düzey ve tehlikeli adamları sokarlar işin içine kime düşer onu bilmiyorum ama yüksek ihtamal o tür gücü yüksek olana düşer
Zaten adam 7 milyon altı geçersiz diyor

tamtam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
isim soyisim
Araç sahibi yorumu vardı sanıım dava açtım satamazlar diyordu da bileemdim, satış sonrası ödeneecek vergisi moral bozucu

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Seni Hiç Alakadar Etmesz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Araç sahibi yorumu vardı sanıım dava açtım satamazlar diyordu da bileemdim, satış sonrası ödeneecek vergisi moral bozucu
İnterpol mü ne şikayetçi normalde araç ırak plakalıymış

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Seni Hiç Alakadar Etmesz
kendi bir yakınını soksun ihaleye alirsa o toplar toplayincada kendisine nakleder araci ?
Adam zaten girecek ama kimse girmesin diye yalan atıyor bence interpol tarafından oldu şikayetçiyim diyor girerseniz paranız yanabilir diyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,400
Üyeler
172,829
Son üye
Ferhat kara
Top Bottom