GÜMRÜK DİYE SATILAN LEPTOP

Vitov2

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar öncelikle iyi günler herkese.
Instagramda birçoğumuzun da gördüğü gümrük- uçak,gemi de unutlan veya kalan eşyaları satan sayfalar var. bunlardan biri olan Gteknomarkett hakkında neler biliyorsunuz daha önce alışveriş yaptınız mı ? Oradan leptop almayı düşünüyorum MONSTER ABRA A5v12.1 diye satılan 2017 model bir cihaz 2300 ₺ den satışta neler düşünüyorsunuz ?
Monster abra5 v12.1 hakinda internette bulduklarım;
2017 model
İ5 7300hq işlemci
1050 4 gb
Çıkış fiyatı 3000 ₺
Ama aşağıda benim koyduğum görseler satıcının görselleri ve ABRA A5 v12.1 arkadasi öyle değil.
Şimdiden teşekkürler

Ekler

• Screenshot_20201118-154015.png
    Screenshot_20201118-154015.png
    423.4 KB · Hit: 80
  • Screenshot_20201118-154013.png
    Screenshot_20201118-154013.png
    354.3 KB · Hit: 85
  • Screenshot_20201118-154010.png
    Screenshot_20201118-154010.png
    269 KB · Hit: 79
2300 tl ye bu laptopu "gerçekten" veriyorlarsa çalıntı olması muhtemel alma derim

2300 TL ye bu laptopu "gerçekten" veriyorlarsa çalıntı olması muhtemel alma derim
Çalıntı olması büyük sıkıntı bunu telefon gibi sorgulaya bilirmiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Riskli olabilme ihtimali var
Biraz daha para verip Bilinen yerlerden almak daha mantıklı tabikide
(Hepsiburada,Trendyol,İtopya İndirimlerini vb. Bekleyip almanı öneririm en azından risk diğelerine nazaran daha az olur)
2000₺ fazla aşmadan 2. Elden almak istiyorum satan arkadaşlar dönüş sağlaya bilir.

Dostum bu ilanı ne zaman koymuşlar ? genelde çalıntı malları ellerinden hemen çıkarmak için çaldıkları gibi ilana koyuyorlar sahibindene koymamalarının sebebi daha kolay bulunabilir olması oluyor adamdan sahibindende get olarak açmasını iste yapmazsa dolandırıcı veya çalıntı mal olması muhtemel

Dostum bu ilanı ne zaman koymuşlar ? genelde çalıntı malları ellerinden hemen çıkarmak için çaldıkları gibi ilana koyuyorlar sahibindene koymamalarının sebebi daha kolay bulunabilir olması oluyor adamdan sahibindende get olarak açmasını iste yapmazsa dolandırıcı veya çalıntı mal olması muhtemel
Sağolun hocam sahibinden tüyosu için teşekürler.
İlan 9 Ekim'de konulmuş yaklaşık 40 gün olmuş.

çaııntıysa ne olacak ki sıfırlar PC yi msi gibi kullanır telefon la aynı değil PC yle telefonlar imei si olmadığı için.
Çalıntı mal kullanmaya razısınız yani?

• Beğen
Reaksiyonlar: erny
çaııntıysa ne olacak ki sıfırlar PC yi msi gibi kullanır telefon la aynı değil PC yle telefonlar imei si olmadığı için.
Terör faaliyeti vs. yerlerde kullanılmış olabilir bu da başına sıkıntı çıkarabilir.

2000₺ fazla aşmadan 2. Elden almak istiyorum satan arkadaşlar dönüş sağlaya bilir.
çalıntı olması bir sıkıntı yaratmaz arkadaşım muhtemelen çalıntı olan bir laptop almıştı 1500 e acer nitro 2018 model 1050 ti vardı içinde windows u sildi yeniden yükledi bilgisayarıda sıfırladı hiçbir sıkıntı çıkmadı laptop larda imei olmadığı için telefon gibi değil yani telefon bulunabiliyor.

Terör faaliyeti vs. yerlerde kullanılmış olabilir bu da başına sıkıntı çıkarabilir.
telefon olmadığı için çıkarmaz çıkarırsada en fazla karakola çağırırlar soru sorarlar siciline bakarlar gönderirler ben olsam alırdım tabii ilan doğruysa bide insanların fazla olduğu bir yerde buluşmak daha mantıklı olur ne olur ne olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,183
Üyeler
185,038
Son üye
Albatros6417
Geri