Bundan alacağınıza, direkt gümrükten alın? Zaten bunlar da gümrükte kalan ürünleri almıyor mu aradaki tek fark birinde gidip sen alacaksan diğerinde ise instagram hesabına binlerce TL vereceksin ve eve gelecek.
Dediğiniz yerde bu hesap hakkında kısmı yok.1.Sağ üst köşede üç noktaya tıkla ''bu hesap hakkında'' seçeneği çıkarsa tıkla kaç isim değiştirmiş eğer çok farklı isimler varsa dolandırıcı
2.Yorumlar kapalı mı ona bak
Eğer bunları ikisinde birisi oluyorsa dolandırıcıdır
duymadım ismini.
Bundan alacağınıza, direkt gümrükten alın? Zaten bunlar da gümrükte kalan ürünleri almıyor mu aradaki tek fark birinde gidip sen alacaksan diğerinde ise instagram hesabına binlerce TL vereceksin ve eve gelecek.
Zerre güven vermiyor.
Evet doğru söylüyorsunuz hocam ben şahsen görmediğim bir şey almam güvenilir siteler dışında kendi görüp alman daha mantıklı olucaktır
1.Sağ üst köşede üç noktaya tıkla ''bu hesap hakkında'' seçeneği çıkarsa tıkla kaç isim değiştirmiş eğer çok farklı isimler varsa dolandırıcı
2.Yorumlar kapalı mı ona bak
Eğer bunları ikisinde birisi oluyorsa dolandırıcıdır
Gümrük olduğuna inanmıyorum.Benzer birkaç sayfaya gerek instagram gerek sahibinden.comda denk geldim birkaç haftaya kalmadan hepsi kapandı.Yaklaşmayın derim.
Satan kişi böyle diyor..Kanmayın böyle şeylere kimse bu ürünleri bu kadar ucuza vermez. 3 kuruşa 5 köfte yok arkadaşlar
Aynen öyle, elinizde bir fatura olmadığı için bir kanıt vs de yok. Ayrıca alıyorken vergi ödemediğin için devlet seninle en ufak şekilde bile ilgilenmiyor kötü bi şey olursa.Böyle yerlerden alışveriş yaptığınızda eğer dolandırıcıysa elinizde aldığınıza dair fatura olmazsa THH'ye başvuramazsınız galiba. Yani direk gümrükten almak daha mantıklı. Bu adamlarda gümrükten alıp kar yapıp satıyor.