Neler Yeni

Gümrük kanunu iptal edilir mi?

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,073
İsim
Abdullah Aydoğdu
Türkiye'de satılmayan hiçbir ürünü satın alamıyoruz.. Sizce bu kanun böyle kalacak mı?

Saintes Maries

80+ Bronze
insanların ortada 3-5 hobisi vardı zaten onların da içine ettiler koydular öbür tarafa. bu saçmalıktan yaptığı iş dolayısıyla olumsuz etkilenenleri konuşmuyorum dahi. günün sonunda düzenleme getireceklerini ya da kararı geri çekeceklerini sanmıyorum. önümüzdeki seçime az kaldığında koyun yemlemelik tarzda yaptıkları genel düzenlemelerin içine bu konuyu dahil ederler mi bilemiyorum.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,073
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
insanların ortada 3-5 hobisi vardı zaten onların da içine ettiler koydular öbür tarafa.
Benimki de hobi amaçlı. Kahve tutkunuyum, çeşitli ekipmanlar, kahve değirmenleri deniyorum. Ali'den kahve değirmenleri, ekipmanları vs. sipariş veriyordum. Artık bitti. 3 bine satılan değirmenler TR distribütörlerde 6 bine satılıyorlar. Onların ellerine kaldık artık.

Saintes Maries

80+ Bronze
Benimki de hobi amaçlı. Kahve tutkunuyum, çeşitli ekipmanlar, kahve değirmenleri deniyorum. Ali'den kahve değirmenleri, ekipmanları vs. sipariş veriyordum. Artık bitti. 3 bine satılan değirmenler TR distribütörlerde 6 bine satılıyorlar. Onların ellerine kaldık artık.
size de geçmiş olsun hocam, hepimize geçmiş olsun.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,409
İsim
Mehmet Aslan
Türkiye'de satılmayan hiçbir ürünü satın alamıyoruz.. Sizce bu kanun böyle kalacak mı?
kanunu hazırlayan kişiler bile unutmuştur. Bizim yönetimlerde yaptıktan sonra unutma gibi bir huy var, muhtemelen gündeme gelmedikçe kimsenin umurunda olmayacak :)

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
kanunu hazırlayan kişiler bile unutmuştur. Bizim yönetimlerde yaptıktan sonra unutma gibi bir huy var, muhtemelen gündeme gelmedikçe kimsenin umurunda olmayacak :)
Acı taraf şu ki gündeme gelse bile umursanacağını sanmıyorum maalesef.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
Berk
valla gümrük müşaviri lobisi diye bir gerçek var. bu insanların para kazanması lazım. asıl problem bu. bu lobinin kaldırılması lazım. gümrük müşaviri... ne işe yarar acaba. ürünün fiyatı belli vergisi belli. bu yönetmeliğe göre biz müşavir ücreti neden vermek zorunda bırakılıyoruz....!! anlamak güç. ürünler zaten hem gönderen ülkede x-rayden geçiyor hem de geldiği ülkede... gerçekten merak ediyorum müşavir ne iş yapıyor??

enefti

80+
3 - 5 ay boyunca hayati şeylerin dışında alışveriş yapmayın bakalım ne yapabilecekler. Ama insanımızın hiçbir şey umrunda değil başını öne eğip devam ediyor yoluna.

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Yunus
Kader yapacak bir şey yok

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
Berk
Ben bisiklet antrenmanlarına çıkıyorum ve en basitinden yol bilgisayarı ihtiyacım var. Garmin fiyatları ülkemizde belli. Konu alıp alamamam değil. Ürünün global fiyatı 400 dolar hadi aracı maracı olsun bizim ülkemizde 25k (400$ x 35TL desem= 14K yapar). fakat en düşük fiyat 35k dan başlıyor. Bu ekonomik güç falan değil, direkt keriz yerine koyuyorlar. Haliyle insan yurt dışı alışverişine yönelmek istiyor. Fakat burada da kafamıza hammer vuruyorlar. Adil değil!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,648
Üyeler
159,653
Son üye
Quaaa
Top Bottom