Neler Yeni

Gümrük Malları)1 Cypher Kulaklık

ÖrdekAbi

80+ Silver

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
ya zaten kaliteli sesini duysanız anlarsınız da markası bilindik olmayınca sıkıntı oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten dedim ya hocam klavye çıkıyor technopatta
türkiyede satabileceğinizi sanmam hocam sizz kullanın derim ses kalitesi falanda iyise işte kullanlır 7.1mi kulaklık?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
aynen hocam gümrükte birsürü malı var klavye mouse fln bendede eşya var baya sırada 2. konu var bunu ben kullanıyım bose fln gelirse satarım saolun
bose falan denk gelirse onları çok kolay satarsınız hocam birde nasıl gümrükten satın alıyorsunuz malları

ÖrdekAbi

80+ Silver
bose falan denk gelirse onları çok kolay satarsınız hocam birde nasıl gümrükten satın alıyorsunuz malları
hocam meslek sırrıda çok kkişi bilmiyordu 1 yıl önce fln şuan baya var hocam gümrük perakende diye uygulama var orda şubeleri var devlete ait biryer ordan alıyorum ihale değil direk fiyat yazıyorlar parayı veriyorsun alıyorsun https://uygulama.gtb.gov.tr/Tasfiye/

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan

ÖrdekAbi

80+ Silver
çok teşekkürler hocam bende çok aradım ama bulamadım bu gümrük olaylarını
valla hocam bizim geçimimiz bura desem yalan olmaz babam sürekli takip ediyor alıyor satıyoruz ekran kartı işlemci fln da geliyorda biz çok almıyoruz o nlardan çünkü bozuk fln çıkarsa geri iade fln yok iphone 13 geldiği bile oldu ve gelen telefonlara eşyalar fln devlet kayıt yapıyor

İnternet satışı olsa keşke
yok işte o vede bakmak laızm 2. ol bozuk her şey olabiliyor ben hepsine gidiyorum hanigisinde mal çıkarsa indiirm oldugu zaman fln babamın arkadaşları söylüyor

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
valla hocam bizim geçimimiz bura desem yalan olmaz babam sürekli takip ediyor alıyor satıyoruz ekran kartı işlemci fln da geliyorda biz çok almıyoruz o nlardan çünkü bozuk fln çıkarsa geri iade fln yok iphone 13 geldiği bile oldu ve gelen telefonlara eşyalar fln devlet kayıt yapıyor

yok işte o vede bakmak laızm 2. ol bozuk her şey olabiliyor ben hepsine gidiyorum hanigisinde mal çıkarsa indiirm oldugu zaman fln babamın arkadaşları söylüyor
Güzel şeyler bulabildiniz mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,101
Üyeler
167,423
Son üye
pete02
Top Bottom