Rennes
80+ Gold
Dahası
kaliteliye benziyor, ihtiyacın varsa kullan yoksa da satılabilir bence.a
ttım hocam
kaliteliye benziyor, ihtiyacın varsa kullan yoksa da satılabilir bence.a
ttım hocam
ya zaten kaliteli sesini duysanız anlarsınız da markası bilindik olmayınca sıkıntı oluyorkaliteliye benziyor, ihtiyacın varsa kullan yoksa da satılabilir bence.
zaten dedim ya hocam klavye çıkıyor technopattainternette kulaklıkla ilgili hiç bilgi yok hocam
türkiyede satabileceğinizi sanmam hocam sizz kullanın derim ses kalitesi falanda iyise işte kullanlır 7.1mi kulaklık?ya zaten kaliteli sesini duysanız anlarsınız da markası bilindik olmayınca sıkıntı oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
zaten dedim ya hocam klavye çıkıyor technopatta
yani dediğim gibi hocam trde satamazsınız7+1 evet vede soğutmalı usb onun için zaten
bose falan denk gelirse onları çok kolay satarsınız hocam birde nasıl gümrükten satın alıyorsunuz mallarıaynen hocam gümrükte birsürü malı var klavye mouse fln bendede eşya var baya sırada 2. konu var bunu ben kullanıyım bose fln gelirse satarım saolun
hocam meslek sırrıda çok kkişi bilmiyordu 1 yıl önce fln şuan baya var hocam gümrük perakende diye uygulama var orda şubeleri var devlete ait biryer ordan alıyorum ihale değil direk fiyat yazıyorlar parayı veriyorsun alıyorsun https://uygulama.gtb.gov.tr/Tasfiye/bose falan denk gelirse onları çok kolay satarsınız hocam birde nasıl gümrükten satın alıyorsunuz malları
çok teşekkürler hocam bende çok aradım ama bulamadım bu gümrük olaylarınıhocam meslek sırrıda çok kkişi bilmiyordu 1 yıl önce fln şuan baya var hocam gümrük perakende diye uygulama var orda şubeleri var devlete ait biryer ordan alıyorum ihale değil direk fiyat yazıyorlar parayı veriyorsun alıyorsun https://uygulama.gtb.gov.tr/Tasfiye/
İnternet satışı olsa keşkehocam meslek sırrıda çok kkişi bilmiyordu 1 yıl önce fln şuan baya var hocam gümrük perakende diye uygulama var orda şubeleri var devlete ait biryer ordan alıyorum ihale değil direk fiyat yazıyorlar parayı veriyorsun alıyorsun https://uygulama.gtb.gov.tr/Tasfiye/
Google lens ile cevirip kulaklık hakkında daha çok bilgi edinebilirsinizevet çıktıda japonca yazıyor
valla hocam bizim geçimimiz bura desem yalan olmaz babam sürekli takip ediyor alıyor satıyoruz ekran kartı işlemci fln da geliyorda biz çok almıyoruz o nlardan çünkü bozuk fln çıkarsa geri iade fln yok iphone 13 geldiği bile oldu ve gelen telefonlara eşyalar fln devlet kayıt yapıyorçok teşekkürler hocam bende çok aradım ama bulamadım bu gümrük olaylarını
yok işte o vede bakmak laızm 2. ol bozuk her şey olabiliyor ben hepsine gidiyorum hanigisinde mal çıkarsa indiirm oldugu zaman fln babamın arkadaşları söylüyorİnternet satışı olsa keşke
Güzel şeyler bulabildiniz mi?valla hocam bizim geçimimiz bura desem yalan olmaz babam sürekli takip ediyor alıyor satıyoruz ekran kartı işlemci fln da geliyorda biz çok almıyoruz o nlardan çünkü bozuk fln çıkarsa geri iade fln yok iphone 13 geldiği bile oldu ve gelen telefonlara eşyalar fln devlet kayıt yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok işte o vede bakmak laızm 2. ol bozuk her şey olabiliyor ben hepsine gidiyorum hanigisinde mal çıkarsa indiirm oldugu zaman fln babamın arkadaşları söylüyor